Funkcionális Életmód Mentor képzés

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés

A Funkcionális Medicina elvein alapuló Életmódprogram legátfogóbb képzése Magyarországon!

Felnőttképzési nyilvántartási engedéllyel rendelkező, tanúsítványt adó egyéves képzés

(a kurzus limitált létszámmal indul június 3-án,
biztosítsd ki a helyedet már most!)

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor egyéves szakmai képzés átfogó ismereteket nyújt számodra a Funkcionális Medicina oknyomozási és egészségfejlesztési megoldás-rendszeréből építkezve. Ugyanakkor mesteri szintre emeli a képességeidet, hogy egészség mentorként hosszan tartó eredményeket és sikereket érj el!

A képzési program REGISZTRÁCIÓ
2019 május 18-tól indul.
(Képzés indulás június 10.)

A 144 képzési órás, egy éves szakmai program a tervek szerint mindössze egyszer nyílik meg egy évben, LIMITÁLT létszámmal!
A regisztrációkat a jelentkezések sorrendjében tudjuk elfogadni a rendelkezésre álló létszámkeret figyelembevételével.


(a kurzus limitált létszámmal indul június 3-án,
biztosítsd ki a helyedet már most!)

Készen állsz arra, hogy V.Á.L.T.S.®? Válj Életmód Mentorrá!

Egy képzés, amivel megváltoztathatod az életedet.
Egy képesség, amivel közösen a világot is megváltoztathatjuk!

​V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor
SZAKMAI KÉPZÉS

​Legyél Te is
modern egészség detetktív
a Funkcionális Medicina elvein alapuló
funkcionális táplálkozási- és
életmódprogram ismereteinek elsajátításával!

Felnőttképzési nyilvántartási engedéllyel rendelkező, tanúsítványt adó képzés
a M.E.D. Központ szervezésében, Kokavecz Katalin szakmai vezetésével

(a kurzus limitált létszámmal indul június 3-án,
biztosítsd ki a helyedet már most!)

A FELNŐTTKÉPZÉS KERETÉN BELÜL TANÚSÍTVÁNYT NYÚJTÓ KÉPZÉS CÉLJA,

hogy megismertesse a Funkcionális Medicina elvein alapuló funkcionális táplálkozási- és életmódprogram rendszer-orientált oknyomozási és egészségfejlesztési megoldásait, aminek az elsajátításával, majd átadásával életre szóló pozitív egészségügyi változásokat leszel képes elérni mind a hozzád fordulók, mind pedig a saját magad életében!

Egészség-mentorálási módszertan 

Egy olyan rendszer, egy nemzetközileg tesztelt metódus, ami valódi átalakulást és hosszan tartó változásokat képes elérni az emberek életében.

Szakmai és vállalkozási ismeretek egy helyen!

A képzésen a szakmai tudás mellé, vállalkozásépítési ismeretekkel is felvértezünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakmai sikereket jövedelmező módon tudd elérni, hosszú távon jobb jövőt teremtve a hozzád fordulók és saját magad számára.

Szoftverrel támogatott oknyomozási rendszer

A képzés aktív résztvevőjeként lehetőséged nyílik arra, hogy Te is használd a Funkcionális Labor Állapotfelmérés támogatási szoftvert.

Távoktatási képzés

Tanulj a saját időbeosztásod szerint bárhol az országban vagy világban az Online Szakmai Tanulószoba Portálon keresztül. Ha elakadsz vagy kérdésed van, bármikor elérhető segítséget kapsz az Online támogatói csoporton keresztül.

Online vizsgázás

 Az éves képzés minden moduljának végén (összesen 6 modul) 2 havonta Online vizsgafeladat vár, ahol 80% feletti eredmény teljesítésével válhatsz az egy éves képzés végére tanúsítvánnyal rendelkező Életmód-mentorrá a szóbeli záróvizsga után.

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Tanúsítvány

A Tanúsítvány, és az éves rendszerben megújítható aktív szakmai tagság lehetővé teszi számodra, hogy hivatalosan használd a V.Á.L.T.S.® 5 pilléres életmódprogram funkcionális módszertant a támogató szoftverek és protokollok segítségével együtt.


Csatlakozz Te is a küldetéshez!

“Terjesszük az EGÉSZSÉG járványt
Magyarországon és az egész világban!”

MI A V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR SZAKMAI KÉPZÉS?

Magyarországon jelenleg egyedülálló, a Funkcionális Medicina elvein alapuló szakmai megoldás-rendszer, ami integrálja a funkcionális táplálkozási- és életmód program ismereteit a transzformációs coaching eszközrendszerével és vállalkozás-építési ismeretekkel.

Miért egyedülálló a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés?

​Semelyik másik képzés nem foglalkozik a szakmát érintő két legnagyobb problémával, amellyel a témában dolgozó szakemberek nap mint nap szembesülnek:

Hogyan használják a táplálkozástudományi- és a funkcionális medicina ismereteket a mentorálás pszichológiájával együtt - támogató alkalmazások és szoftverek segítségével, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el hosszú távon is azoknak az embereknek az életmódjában, akik hozzájuk fordulnak segítségért.

Hogyan szerezzék meg a szakmai ismeretek mellé azokat a nélkülözhetetlen vállalkozás építési- és fejlesztési ismereteket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészség-mentorként valóban egészségesen is vállalkozzanak. Egy dolog ugyanis ismerni a szakmát, egy teljesen másik dolog abból virágzó, egészségesen fenntartható vállalkozást is építeni.


Ebben a szakmában idáig nem volt olyan képzés Magyarországon, ami ilyen átfogóan segíti ennek a területnek a szakembereit...

 Egészen mostanáig!

MILYEN TOVÁBBI TÁMOGATÁSRA SZÁMÍTHATSZ?

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Alumni Adatbázis

 A végzett résztvevők aktív tagjai bekerülnek a M.E.D. Központ nyilvános Mentor Alumni Adatbázisába. Az éves rendszerben megújítható, franchise rendszerű szakmai tagság aktív státuszú szakemberei folyamatos jelenlétet élveznek majd az Internetes adatbázisban, lehetőséget biztosítva arra, hogy a potenciális ügyfelek rájuk találjanak a M.E.D. képzési központ weboldalán keresztül is.

Szakmai Tanulószoba Portál

Folyamatos hozzáférést kapsz a szakmai képzés Online Tanulószoba Portáljához, ahol a képzés moduljaihoz tartozó webinárok, a kérdezz&felelek konzultációk felvétele, vendégelőadók előadásai, esettanulmány elemzések és a Tanfolyami anyagok is folyamatosan elérhetőek lesznek az aktív státuszú tagok számára.

Szakmai közösség

Csatlakozz a képzés tanulói közösségéhez és szakmai csoportjához. Tartsd a kapcsolatot a tanuló társaiddal és a képzés végzett résztvevőivel a zárt Facebook csoporton keresztül.

KINEK SZÓL A ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS?

Neked való a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés, ha

 • ​Érdeklődsz a Funkcionális Medicina elvei iránt, mert elkötelezettje vagy az oknyomozásnak és természetes módszereken alapuló okozati megoldásoknak az egészségmegőrzésben- és önfejlesztésben
 • ​Érdekelnek a funkcionális oknyomozás és egészségmegőrzés módszerei és megoldás-rendszere
 • ​Szenvedélyed a táplálkozás és az egészséges életmód, és szeretnéd mélyíteni a tudásodat a funkcionális táplálkozási- és életmódprogram jövőbe mutató trendjeivel és megoldásaival, hogy segíts magadon és segíts másokon is
 • ​Szakmai ismereteidet szeretnéd bővíteni az életmód mentorálás pszichológiájával és a funkcionális támogató szoftverek segítségével, hogy valódi és tartós eredményekhez segítsd hozzá ügyfeleidet a munkád során
 • ​Híve vagy a folyamatos fejlődésnek és a tanulmányaid, készségeid bővítésének, hogy a saját területeden a lehető legjobb szakemberré válhass
 • ​A táplálkozástudomány, egészségügy, sporttudomány területén tevékenykedő szakemberként kiemelkedő eredményeket szeretnél elérni, és virágzó, egészséges jövőt teremteni saját magad és a hozzád forduló emberek számára

MIK A FELTÉTELEI A CSATLAKOZÁSNAK?

 • ​Betöltött 24. életév
 • ​Érettségi bizonyítvány
 • ​Online Regisztráció teljesítése (szakmai bemutatkozással)
 • ​Egészségügyi területen szerzett előképzettség és munkatapasztalat mindenképpen előnyös, de nem előfeltétele a jelentkezésnek

MI LESZEL, HA ÉLETMÓD MENTOR LESZEL?

A Te szereped és feladatod V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentorként, hogy a funkcionális medicina jövőbe mutató eszköztárának elemeivel dolgozva, a hozzád fordulókat mentorként tudd

segíteni a saját állapotuk valódi okainak feltárásában és megértésében

segíteni az életmódváltó stratégiák egyéni alkalmazásában, amelyekkel hosszú távú pozitív változásokat tudnak létrehozni életükben, életmódjukban

Ebben az átalakulásban válsz katalizátorrá és segítővé, ha Életmód Mentorrá válsz - miközben a saját életedet is megváltoztatod, sőt az egészségügy jövőbeni helyzetét is!
Ennek a mozgalomnak a Funkcionális Életmód Mentorok a nagykövetei és ügynökei.

Az egészség-reform mozgalom már elindult
és világszerte egyre nagyobb teret hódít.

Te is csatlakozol hozzá?

​HONNAN TUDOD, HOGY NEKED VALÓ EZ A KÉPZÉS?

Imádsz figyelni az emberekre?
Kérdezni, beszélgetni, segíteni, kapcsolatokat építeni?

Szenvedélyed az egészséges táplálkozás és életmód?
Saját magad vagy valamelyik közeli hozzátartozód valamilyen krónikus betegségben érintett, és megtapasztaltad az átalakulást, ami az étrendi- és életmódváltoztatások hatására történt meg, és meg akarod osztani másokkal is ezt a tapasztalatot?

Hatással akarsz lenni másokra és a világra?

 Valami nagy dolognak a részesévé szeretnél válni, ami az emberek életét alapjaiban változtatja meg? Már egy ideje hajt ez a dolog, és még többet szeretnél tanulni, amivel valódi, tartós segítséget tudsz nyújtani az embereknek úgy, hogy közben Te is változol, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ is változzon körülötted?

Magadra ismersz ezek alapján? Ha igen, akkor jó helyen jársz, V.Á.L.T.S.®!
Válj Te is az egészség-reform nagykövetévé és ügynökévé!

 Segíts magadon és segíts másokon is!

MILYEN A PROGRAM FELÉPÍTÉSE?

Csatlakozásodat követően hozzáférést kapsz a képzés Online Tanulószoba Portálhoz

 A Tanulószobában várnak rád a képzési anyagok: videók, segédletek, kiadványok, felmérések és tesztek, amelyek a képzésben való tematikus haladásodat biztosítják.

Haladj lépésről lépésre a tanulásban!

A könnyen követhető, lépésről-lépésre tanítási rendszer hasonló pszichológiai elvek mentén működik, mint az a “transzformációs-coaching” módszertan, amit a programon keresztül sajátítasz el a Funkcionális Medicina szakmai ismeretei mellé, hogy V.Á.L.T.S.®  Funkcionális Életmód Mentorrá válj. 

MIT TARTALMAZ AZ ÉVES SZAKMAI KÉPZÉS?

Az egy éves szakmai képzés ezekből áll:

 • 6 egymásra épülő Távoktatási Online Modul, amelyek két havonta nyílnak meg Nyilvántartási engedély számok: E-001893/2019/D001, E-001893/2019/D002, E-001893/2019/D003, E-001893/2019/D004, E-001893/2019/D005, E-001893/2019/D006
 • 6 Online Vizsga kéthavonta, a modulok lezárásaképpen (vizsgabeosztás: lásd tematika)
 • Szóbeli záróvizsga a 6 képzési modult lezáró tanfolyami év végén
  (2020. május 29-30-án)

NÉZZ BELE A PROGRAM TEMATIKÁJÁBA!

Kattints a modulok nevére és böngészd végig a tartalmakat.

 • 1. MODUL
 • 2. MODUL
 • 3.  MODUL
 • 4. MODUL
 • ​5. MODUL
 • 6. MODUL
 • ​ZÁRÓVIZSGA

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanúsítvány megszerzése


Szóbeli záróvizsga a 6 képzési modult lezáró tanfolyami év végén
(2020. május 29-30-án)

Segédletek:

 • List Element
 • List Element
 • List Element

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS TÁMOGATÓ ELEMEI

Az egy éves közös munka elkötelezettséget, kitartó munkát és folyamatos tanulást igényel. Az úton tartás elősegítésére számos fórumon fogsz támogatást kapni az egyéves Online kurzus során:

​HETI E-MAIL ÉRTESÍTŐK

Minden héten értesítést kapsz, hogy milyen tanulnivalók várnak rád az Online Tanulószobában.

​ZÁRT CSOPORT


A hét minden napján a zárt fórumban megtalálod a csoporttársaidat, hogy a közösség ereje is támogasson a tanulásban

ONLINE KONZULTÁCIÓK

Minden modulhoz kapcsolódóan Online konzultálunk, hogy személyes támogatást kapj a vizsgára való felkészüléshez

​SEGÉDLETEK ÉS GYAKORLATOK

Az Online Tanulószobában található kiadványok és gyakorlatok a tesztekre való felkészülésedet segítik

​MODUL VIZSGÁK


​A kötelező vizsgákat minden modul végén a megadott határidőre Online tudod teljesíteni a zárt vizsga rendszeren belül, ami a záróvizsgára való felkészülést segíti


HOZZÁFÉRÉS A FUNKCIONÁLIS LABOR ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZOFTVERHEZ

A képzés aktív résztvevőjeként lehetőséged nyílik arra, hogy Te is használd a Funkcionális Labor Állapotfelmérés támogatási szoftvert.  

Ezzel már a képzés ideje alatt is sikeres oknyomozóvá válhatsz, hogy a hozzád fordulókat már a tanulmányaid alatt is segíteni tudd funkcionális egészség-detektív mentorként.
A szakmai program tanulójaként, tanulmányaid alatt havi 3 riport elkészítésére lesz lehetőséged a program keretein belül, mint program BÓNUSZ.
Ez 3x19.900 Ft érték, számodra GRÁTISZBAN a tanfolyam tanulójaként!
(További elemzéseket szakmai együttműködőként kiemelt kedvezménnyel készíthetsz a szoftverrel.)

ÉVI 10 db

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK KOKAVECZ KATALIN RENDEZVÉNYEIN ÉS PROGRAMJAIN?

"


​Nagyon tanulságos, és lebilincselő volt. Úgy érzem ez a tudás a jövő tudása, és örülök hogy részese lehetek ennek már most.


​H. Márta

"


​Profin megszervezett , nagyon jó hangulatban előadott magas szakmai színvonalú napon vettem részt​K. Kornélia

"


​Hatalmas ismeretanyag olyan strukturáltan és közéérthetően átadva, hogy kalapom emelem előtted! Ezáltal sokkal könnyeben emészthetővé válik a téma, helyükre kerülnek a mozaikdarabkák.


​R. Zsófia

"


​Tökéletes! Nagyon profin felépített, nagyon gazdag tudásbázissal.


​Péter Anett

"


​Az,hogy hiteles vagy, nem is kérdés,hiszen saját Magad vagy a példa. Olyan kedvesen és alázattal dolgozol velünk,ami számomra,mint magántanár számára követendő példa.Egy olyan dolgot vettem észre még,ami nagyon fontos,hogy valaki jó legyen, az a tűz a szemedben, az odaadás és az érdeklődés tüze, ami még ott csillog.


​S. Gaby

"


​Nagyon tetszik, hogy szerteágazó tudásra tehettem szert általad és hogy a programban végtelen türelemmel válaszolsz minden kérdésre, problémára!​G. Zsófia

"


​Hosszas sikertelen öngyógyítás után találtam Katalin tanításaira, aminek következtében felismertem a tüneteim mögött húzódó összefüggéseket. Gyógyulás csak úgy történhet, ha a valódi okokig ásunk le a mélyre és onnan építkezünk újra.


​F. Marianna

"


​Tengernyi ismeret, amit számomra a tanításaid adtak! Hatalmas segítség az általad érthetően előadott tudományos ismeretek sora, amihez nélküled soha-soha nem jutottam volna. Hálás szívvel köszönöm!


​L. Zsuzsó

"


​Számomra rendkívül értékes, hogy nem a szakma nyelvét használva, mindig törekedsz arra, hogy mindenki számára érthető legyen az átadott információ. Nagyon ritka, hogy valaki ekkora alázattal, türelemmel, ossza meg tudását! Hála és köszönet érte!​S. Éva

A KÉPZÉS DÍJA 

Az egy éves kurzusra egyszerre csak limitált férőhelyet nyitunk meg. A regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik, a rendelkezésre álló létszámkeret betöltéséig! 


Az egyéves, V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor képzés díja

899.875 Ft, 

mely most egyszeri 20%-os bevezetési kedvezménnyel most csak 

719.900 Ft, azaz 59.900 Ft havonta

12 hónapon keresztül.


Ezen felül, Neked mint követőmnek, amennyiben most elő-regisztrálsz a szakmai képzésre, akkor lehetőséget biztosítok arra, hogy kedvezményes áron

49.900 Ft havidíjért


csatlakozz, vagy ha egyben kifizetsz, további kedvezménnyel:

​569.000 Ft-os egyszeri díjért


regisztrálj a 12 hónapos programra - ez 330.000 Ft megtakarítást jelent az éves program árából.
(Ezt a kedvezményt az előre regisztrálók közül az első 20 jelentkező számára tartom fennt.)


(a kurzus limitált létszámmal indul június 3-án,
biztosítsd ki a helyedet már most!)

​ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPPEN…

Más hasonló képzések

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS

​A legtöbb hasonló képzés több alkalmas személyes, egész napos elfoglaltságot, utazást jelent, amit teljes mértékben a kurzus szervezője szabályoz. Semmilyen beleszólásod nincs, és ha nem tudsz részt venni, akár a vizsgát is elúsztatod...

​A saját tempód szerint tanulhatsz bármikor, bárhol. Nem kell sehova sem utaznod, nem kell szabadságot kivenned, az egyedüli dolog amire figyelj, hogy az egyes modulok vizsgáit időre teljesítsd. Minden mást 100%-ban te alakítasz, Te osztod be az idődet.

​A legtöbb hasonló jellegű, Funkcionális Medicina életmód programot oktató külföldi éves képzés díja
5.000 - 15.000 dolláros nagyságrendbe kerül (kb. 1,5 - 4 millió forintos befektetés), nem beszélve az esetleges utazási-, szállás költségekről, a tananyagok és vizsgák díjáról. Ráadásul minden angolul zajlik, ‘kő kemény’ szakmai nyelven.

Magyar nyelven jelenleg nincs másik ilyen jellegű átfogó képzés, ami a Funkcionális Medicina életmódprogram elveit ilyen mélységekben tanítaná.
Mindezt a külföldi kurzusok árának töredékéért, a magyarországi hasonló szakmai képzések díjaihoz igazítva.

​A legtöbb hasonló képzésben (tisztelet a kivételnek!) a különböző vendégelőadók csak a hallgatókra zúdítják az ismereteket. Tudást adnak át, de a képzés egységes rendszerének hiánya miatt ezekből a kurzusokból igen nehéz leszűrni a lényeget és kivenni a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket.

​Itt minden tananyag jól szerkesztett, előre gondosan megtervezett tematika alapján kerül átadásra, jól követhető tanítási metódusok mentén, ami a pontos megértést és tanulást támogatja, és segít az elméleti ismeretek gyakorlatba illesztésénél is. A tanulást támogató elemek (Online konzultációk, segédletek, modul-vizsgák) további segítséget nyújtanak az ismeretek alkalmazásában.

​Szoftver támogatás

​200 ezer Ft értékű bónusz

​A legtöbb hasonló képzés pusztán az elméleti ismereteket adja át, és szó sem esik arról, hogy mi történik AZUTÁN, hogy a résztvevő levizsgázott. Hogyan építi be az ismereteket a gyakorlatba? Hogyan járul hozzá életre szóló, hosszú távú változtatásokhoz az emberek életében? Hogyan épít ebből egészségesen fenntartható, jövedelmező vállalkozást? Ezekre a kérdésekre rendszerint senki nem tér ki a legtöbb hasonló jellegű képzésben.

​A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés az átfogó szakmai ismeretek megszerzésén túl a “transzformációs coaching” sikeres mentorálási metódusaival is megismerteti a résztvevőket, amiket azonnal alkalmazni tudsz a gyakorlatban is. A támogató alkalmazások, szoftverek és a vállalkozásfejlesztési ismeretek pedig abban segítenek, hogy az elméleti ismeretek beillesztésével ne csak a Te és az ügyfeleid egészsége, de a vállalkozásod is virágozzon!

V.Á.L.T.S.®! Változtasd meg az életedet és mások életét, a saját időbeosztásod szerint!

A legtöbb képzési program megköveteli, hogy hetente/havonta többször útra kelj és személyesen vegyél részt a tanórákon (ezzel jelentősen megnövelve a költségeidet).
A V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor egyéves szakmai program teljes egészében Online, virtuális, ami azt jelenti, hogy a saját időbeosztásod szerint bármikor, bárhonnan tanulhatsz. Te osztod be az idődet, a lényeg, hogy mindig időben levizsgázz az egyes modulokból. (A határidőket mindig megtalálod majd a Tanulószobában)

A szakmai képzés tananyagai bármikor elérhetőek az Online Tanulószobában, az élő konzultációkon való részvétel miatt sem kell sehova utaznod, hiszen azokhoz is bárhonnan be tudsz csatlakozni egy internetes kapcsolattal.

Az éves képzés lezárásaként, egyedül a záróvizsga napjára lesz szükséges személyesen eljönni, aminek az időpontjáról már a jelentkezésedet követően értesítünk, hogy jó előre be tudd írni a naptáradba.

FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Mentor Képzést követő együttműködés

 •  A sikeres vizsgát tett mentorokkal együttműködési-, és védjegyhasználati szerződést írunk alá
 • A vizsgát követő első évben minden végzett résztvevő ingyenesen használhatja a védjegyet, azt követően licence díj ellenében, melynek havidíja 15.000 Ft.
 • Az ilyen módon aktívan tartott tagság előnyei:
 • Közös marketing tevékenység és támogatás
 • Folyamatos továbbképzések
 • V.Á.L.T.S.® védjegy és a funkcionális életmódprogram módszertan hivatalos használata az első éves licence használatát követően is
 • Támogató szoftverek (pl. Funkcionális Labor Állapotfelmérés szoftver) és protokollok használata
 • M.E.D. Központ nyilvános Mentor Alumni Adatbázis tagság: megjelenés a M.E.D. képzési központ weboldalán
 •  Támogatói webinárok, segédletek, támogatói szakmai csoport tagság a folyamatosan megújuló ismeretek szinten tartásáért

​ISMERD MEG A PROGRAM OKTATÓJÁT ÉS SZAKMAI HOZZÁJÁRULÓIT 

Alapító és szakmai vezető

Kokavecz Katalin MSc, FDN-P, AFDNP member
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Heatlh Coach The Wahls Protocol® Practitioner

Kokavecz Katalin a M.E.D. központ alapítója, a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram és a funkcionális medicina módszertanon alapuló V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés megalkotója, valamint az Autoimmun sorsfordító program könyv és mentorprogram szerzője.

A funkcionális medicina szakmai bugyraiba saját egészségügyi problémái megoldása kapcsán ásta bele magát legelőször. Amerikában, a Funkcionális Medicina bölcsőjében, első kézből tanult szakmai mentoraitól. Több, szakirányú külföldi egyetemi kurzus és tanfolyam elvégzése után, 2014-ben az amerikai Functional Diagnostic Nutrition képzésen is diplomát szerzett, ahol az ismeretek megszerzésének útja párhuzamosan vezetett keresztül a saját problémái megoldásán.

A mai napig, folyamatosan fejleszti ismereteit a funkcionális medicina exponenciálisan fejlődő diszciplinájában.

2018-ban Dr. Terry Wahls autoimmun állapotokat célzó protokolljának, - Wahls Protocol - hivatalos mentorává vált - elsőként Európában - valamint számos külföldi képzésen tanulta a Funkcionális Laboros Állapotfelmérés módszertant, ami munkájában és tanításaiban hatékonyan egészíti ki és támogatja a funkcionális életmódprogram elveit.

Ezeket a szakmai ismereteket adja át szakzsargontól mentes közérthető magyar nyelven azok számára, akik szeretnék megtanulni azt a rendszer-orientált és személyre szabott egészségfejlesztési szemléletet, amelyben a hangsúly nem az egyes állapotok tüneti kezelésén nyugszik, hanem áthelyeződik a valódi okok feltérképezésére, és azok természetes módszereken alapuló, táplálkozási-és életmódváltoztatással történő megoldására.

Katalin tanításai az önismereti munkára összpontosítanak, hiszen az egészség megőrzése és támogatása önfejlesztési feladat. A kurzusban átadott ismerek nem tartoznak a gyógyítás vagy tanácsadás körébe, és nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést, de nagyon hatékonyan kiegészíthetik azt.

​SZAKMAI HOZZÁJÁRULÓ PARTNEREK

Dr. Eva Detko  //  Anglia

biokémikus-pszichológus

Dr. Guseo András  //  ​Magyarország

ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás specialista
a funkcionális gyógyászat hazai képviselője

​Kiran Krishnan  //  ​Amerika

​mikrobiológus

Karen Hubert  //  ​​Amerika

​funkcionális táplálkozási és klinikai szakértő

​​Ricardo Teixeira  //  ​Portugália

​​egykori karate világbajnok, sikeres vállalkozó,
nemzetközi előadó, marketing szakértő és tanácsadó

​JT Nelms  //  ​​Amerika

​Transformational Coach
Crossfit edző

NE MARADJ LE!

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés regisztráció május 18-án nyílik.

A képzés július 3-án indul, egy kis létszámú csoport részére. A rendelkezésre álló helyeket a reigsztrációk sorrendjében töltjük fel.

 Regisztrálj előre, mielőtt elfogynának a helyek. Az előregisztrációs listán szereplők számára kedvezményesen tudjuk biztosítani a rendelkezésre álló helyek egy részét a kurzusra.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármi kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, bátran tedd fel az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu címen, készségesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre!

A feltüntetett árak Bruttó árak.Ezen az oldalon illetve a rendezvényen átadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. A feltüntetett és átadott információkat mindenki a saját felelősségére használja.A jelentkezéssel a résztvevő elismeri és elfogadja az alábbi együttműködési feltételeket.Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a programban résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és az előadó egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel. A Program vezetője Kokavecz N Katalin semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazását illetően.A fenti program vezetője orvosilag nem képzett. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat! Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

​Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

​Adatkezelési tájékoztató

>