Megosztás:

Ha fogyni szeretnél, de túl keveset eszel és közben még túl is edzed magad, az tökéletes recept a hormonok felborulásához és ahhoz, hogy pont az ellenkezője történjen, mint amire számítanál. Lehet hogy rövid távon lemászik rólad pár kiló, de garantáltan vissza fog pattanni, és makacsul maradni is fog.

Hogy miért?

Mert a szervezet azt gondolja, hogy koncentrációs táborba van zárva. 
Hiszen túlmunka van, és éhezés, szóval a túléléshez tartalékolni kell. A kilók pedig maradnak és kész.  
És közben mi történik a hormonrendszerrel? Mi történik a női ciklussal? 
Nem kell történésznek lenned, anélkül is hallottál róla, hogy a koncentrációs táborokba zárt nők egy idő után nem menstruáltak, elvesztették a termékenységüket. 
A helyzet az, és ez tényleg nagyon szomorú, hogy ezt nők százai és ezrei követik el saját magukkal napjainkban is, háború és zsidóüldözés nélkül is. 

Szóval mit csinálj inkább, ha fogyni szeretnél?

Háborús körülmények helyett, kösd meg a békét a szervezeteddel! Működj együtt a beléd épített biokémiai szupergépezettel. 
Ennek a legelső lépése, hogy stabilizálod a vércukor háztartásodat, ahelyett, hogy éheztetnéd magad.

TE hogy vagy ezzel? Volt már veled is úgy, hogy visszafelé sült el a fegyver az éhezés-túledzés fronton? Te is úgy érzed, ideje békét kötni a saját testeddel?
Ha igen, akkor kövess a közösségi médiában is, hadd segítsek neked a sorsfordításban az ingyenes, de értékes tartalmaimmal:

 INSTAGRAM

 FACEBOOK

Segítőd a sorsfordításban,
Katalin 

Hasonló cikkek

>