jún


26

Egy egyszerű receptet nagyszerűvé tesznek az apróságok. Ilyen például, hogy a ropogósra sült szalonnát félretesszük, a zsírján megsütjük a májat és a végén a pörccel tálaljuk a májkrémet. Ettől válik egy sima házi májkrém pástétommá. Ha egyszerűsíteni akarsz, akkor valami jó forrású állati zsiradékon piríts hagymát, süsd meg rajta a májat, majd turmixold szét a

jún


12

A sonkával töltött avokádó lehet előétel vagy a zöldségmatek kiegyensúlyozója és mindössze 2 összetevőből készül. Az avokádó telítetlen zsírsavakban gazdag. Emellett sok A, B, C, E vitamint és ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz. Sonkából válassz jó minűségű, szabadon és jól tartott sertésből készült változatot.  A visszavezetős AIP étrenden egy kevés legeltetett forrásból származó sajttal megbolondíthatod ezt

ápr


17

Nagy kedvenceim a zöldséges fasírtgolyók. A darált húst remekül fel lehet lazítani reszelt gyökérzöldségekkel vagy ahogy a lenti receptben is, póréhagymával. Finom, zamatos lesz tőle a fasírtod. Ebben a receptben a gyömbér, a kurkuma és a fahéjas almaszósz még pikánsabbá teszi a pulykahúst. Bátran próbáld ki más darált húsból is.

nov


10

Pulykagombóc saláta Veres Krisztina receptje Forrás: The Wahls Protocol – Cooking for Life