2020. november 08.

Megosztás:

A héten ünnepeltük a könyvem, az Autoimmun sorsfordító program 3. születésnapját és ennek kapcsán egy pár gondolatot szeretnék megosztani veled. 

Azok közül, akikhez eljutott a könyvem, körülbelül 10-15% az, akikről tudom, hogy valóban fejlesztik magukat a könyvemben átadott V.Á.L.T.S.® ötpilléres program pillérei mentén, hiszen ők azok, akik a tanítványommá váltak a Mentorprogramban is, és követem az útjukat, ahogy haladnak előre a saját céljaik felé.

Mi lehet a maradék közel 90%-al?

Vannak olyan olvasóim, akikről egész egyszerűen csak nem tudok, és vannak olyanok, akik elolvassák a könyvet, és utána elfelejtik az egészet. Ők azok, akik a halogatók, majd a felejtők táborába kerülnek át. Az emberek legnagyobb százaléka. És ez nem csak a könyvemmel van így, de minden olyan dologgal és programmal, aminek a megvalósítása szokások megváltoztatásán alapszik.

Vajon miért van így?

A legtöbben egész egyszerűen feladják, mert beleesnek a klasszikus hibák egyikébe, mint például:

  • diétaként fogják fel az étrendet, ami eleve blokkot képez az ember elméjében 
  • folyton ugyanazt a pár dolgot eszik, amire hamar ráunnak
  • a tiltólistákra koncentrálnak és nem esznek eleget, ami miatt éhesek, nyűgösek és enerváltak lesznek

Nem csoda, hogy mindezek után feladják… de nem kell, hogy így legyen! 

Én azt szeretném, hogy a könyvem olvasói elkerüljék ezeket a tipikus hibákat!

Ezért készült el a plusz motivációt és gyakorlati segítséget nyújtó, megújult 4 hetes menü inspirációs terv és a hozzá tartozó receptgyűjtemény!

Hogy ezzel is segíteni tudjak a saját sorsfordításod útján. Hogy a tőlem tanultak és olvasottak ne vesszenek feledésbe, hanem váljanak egészségedre és fejlesztésedre! 

Az Autoimmun sorsfordító program könyvhöz tartozó menü inspirációs kiadvány-csomagot, a könyvemmel együtt ide kattintva tudod elérni kedvezményesen, a szülinapi könyvvásár keretében.

Hasonló cikkek

>