Európai Hashimoto Konferencia

Európai Hashimoto Konferencia

Szeretnél bepillantást nyerni az Európai Hashimoto Konferencia tudásanyagaiba?

Az autoimmun pajzsmirigy témában szakértő nemzetközi szakemberekkel a héten kezdtem el készíteni az interjúkat!

Habár a konferencia csak októberben kezdődik (amikor az Online eseményt Te is láthatod majd angolul), az interjúkból én már most is tanulok, és szívesen megosztom veled magyarul is a legfontosabb ismereteket!

Az interjúkból kimazsolázott információkat egy ingyenes videótréning formájában tervezem megosztani veled hétről hétre!

Itt láthatod, hogy miről van szó:

Kattints IDE és iratkozz fel az ingyenes
GYŐZD LE A HASHIMOTO-T videótréningre! 

Ne felejts el feliratkozni YouTube csatornámra és Facebook oldalamra, hogy soha ne maradj le a legfrissebb tartalmakról és hírekről!

 

Segítenél a szakértői interjúk készítésében?

 

Mik azok a kérdések, amiket Te tennél fel Hashimoto/pajzsmirigy témában a nemzetközi szakembereknek?

 

Oszd meg velem, hogy mi lenne a Te kérdésed, hogy tolmácsolhassam a nemzetközi szakértők felé!

 

Hozzászólásoddal Te is segítesz nekem az interjúk alakításában. Közös célunk, hogy minél több ismeretet szerezzünk ebben a témában, hogy önmagunk egészég-őreként valóban vissza tudjuk venni az irányítást az egészségünk felett a tünetek visszafordításáért!

 

Várom a kommented, és hamarosan jelentkezem további anyagokkal, tanításokkal és információkkal!

 

Segítőd az autoimmun sorsfordításban,

 

Kokavecz Katalin
Tetszett a cikk? Oszt meg másokkal is!

4 thoughts on “Európai Hashimoto Konferencia

 • 2018-07-16 3:24 du.
  Permalink

  A kérdésem a következő:
  Meddig fordítható vissza a folyamat?

 • 2018-07-17 12:35 du.
  Permalink

  Bennem több kérdés is felmerült az évek alatt. Miért nem készítenek föl, hogy mi vár az emberre, mikor kiderül a betegség? Örökletes betegség? Ha igen a gyermekeinknél milyen tüneteket kell figyelnünk? A dietetikusokat miért nem készítik föl a segítségre? Tudom, hogy nagyon sok felé “szárnyal” a tünet együttes, de legalább a legalapvetőbbeket hoznák a tudtunkra, mire számítsunk idővel. Sok orvos, sok kínszenvedés, sok vérvétel, sok fájdalom – a családnak is, kevés tanács. Javasolhatnék egy olyan listát, ahova azok az orvosok kerülnének be, akik tudtak segíteni, normális volt a hozzáállás, segítőkészség, alaposság? Köszönöm.

 • 2018-07-17 2:41 du.
  Permalink

  Az én kérdésem a fentin kívül:
  – Kihordható- e egy terhesség ezzel a betegséggel?
  – Több helyen olvastam, hogy a legtöbb autoimmun betegség hátterében egy közös pont van, ami nagy valószínűséggel jelen van: az áteresztő bél. Ha ez valóban így van, akkor, ha egy autoimmun pajzsmirigy gyulladásos ember elmegy a gasztroenterológiára kivizsgáltatni magát emésztési panaszokkal és megkérdezik a jelenlegi betegséget és hallják, hogy autoimmun pajzsmirigy gyulladás, ráadásul emésztési problémái is vannak, ha ismerik az áteresztő bél fogalmát,miért nem gondolnak erre?

 • 2018-07-17 10:12 du.
  Permalink

  Bár nekem nincs (legalábbis nem tudok róla, hogy lenne) Hashimoto-m, és nem is sokat tudok róla, a következő kérdéseket “járnám körbe”:
  – Mi a Hashimotó lényege?
  – A lakosság hány % -a érintett a hasimotóban? Van e időbeli statisztika a lakosság érintettségének változásában? (Nő/csökken?)
  – Mi(k) az oka(i) a hasimotónak ? Van(nak) e olyan oka(i) melyek tőlünk függetlenek (pl. genetikai), és mik amik tőlünk függnek (életmód, táplálkozás, stressz stb.)?
  – Van e kor, nem, foglalkozás szerinti statisztika ? Kik a veszélyeztetettek leginkább?
  – Van e lehetőség a megelőzésre, vagy a rizikó csökkentésére? Ha igen mik azok ?
  – Ha már valakinél diagnosztizálták a Hashimotót, vannak e stádiumai/fokozatai. ami a gyógyítás. visszafordíthatóság szempontjából figyelembe veendő?
  – Milyen akadémikus (hagyományos protokoll szerinti) ill. funkcionálisorvosi, esetleg komplementer (természetgyógyászati) lehetőségek vannak a visszafordításra, ill. gyógykezelésre?
  – Milyen az élettartamra, életminőségre gyakorolt hatása? Mekkora költséggel jár a gyógykezelés, van e a munkakiesésre vonatkozó információ?

Hozzászólás lezárva.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com