2020. április 19.

Megosztás:

Az utóbbi időszakban, sajnos meglehetősen zűrzavaros időket élünk át mindannyian.

A sok ismeretlen faktor bizonytalansággal, félelemmel vegyül. Az emberek aggódnak az egészségükért, aggódnak az egizisztenciájukért.

Hirtelen, nagyon sok dolog, ami azelőtt biztos és biztonságos volt, mára sokkal kevésbé tűnik annak.
Ami viszont szintén tény, hogy a nehéz idők valahogy össze is kovácsolják az embereket. Nagyon sokan, ösztönösen segíteni akarnak másoknak..

Az, hogy én miben tudnék segíteni ebben a helyzetben, az elég világos. Mi mással is tudnék ebben a helyzetben is segíteni, mint azzal, hogy most is tanítok?

Itt tudsz regisztrálni a videóban említett START ONLINE kurzusra:
https://medkozpont.hu/start

Hiszen a jelenlegi helyzet az egész világot hidegvizes zuhannyal ébresztette rá arra, hogy mennyire fontos az egészségmegőrzés. Mennyire fontos az erős immunrendszer.

Mennyire fontos a krónikus állapotok elkerülése, amelyek magasabb rizikót jelenthetnek a mostani helyzetben.

Az emberek útmutatást és támogatást keresnek a megelőző, holisztikus, étrendi-, és életviteli változásokkal kapcsolatban, hiszen ez az, amivel kapcsolatban mindenkinek megmarad a kezében az irányítás.

Én közel öt éve tanítom azokat az egészségfejlesztési stratégiákat és megoldásokat, amire az embereknek szükségük van ahhoz, hogy golyóálló immunrendszert építsenek maguknak, hogy elkerüljék vagy visszafordítsák a krónikus állapotokat, hogy megőrizzék egészségüket.
Ez az, amire – főleg a jelenlegi helyzetben – most mindenkinek nagyon nagy szüksége van.

És a helyzet az, hogy pontosan tudom, mennyi ingyenes tanács és okos tipp kering kint az interneten. Ez rendben van, és vannak közülük használható dolgok is.

Viszont én az összefüggésekre szeretnék rávilágítani. Hiszen a jelenlegi helyzet végérvényesen rámutatott arra, hogy nincsenek csodakapszulák. Nincsenek csodamódszerek. Bár mindenki ezt keresi, de ilyen nincs, és ha valaki ezt keresi, akkor csak kapkod jobbra-balra.

Én azt szeretném megmutatni, hogyan lásd az egészségmegőrzést és egészségfejlesztést rendszer szinten, összefüggéseiben.

Tehát amivel készültem, az a START kurzus. Ez teljesen ingyenes, és ezzel bepillantást nyerhetsz a Funkcionális Medicina módszerein alapuló, vagyis az oki, rendszer szintű egészségfejlesztés módszertanába.

A START kurzus az egyéves V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés indító, bemutatkozó kurzusa, de a jelenlegi helyzet fényében úgy döntöttem, hogy most mindenki számára ingyenessé és nyilvánossá teszem. Hiszen az egészségmegőrzés rendszer szintű összefüggéseinek megismerésére most mindenkinek nagyon nagy szüksége van.

Mostantól, egy héten keresztül zajlik a START kurzus ÉLŐ változata. Összesen négy élő videó-parti adás lesz a MED központ Facebook oldalamon, plusz egy élő kérdezz-felelek webinárium, és természetesen minden Online, virtuálisan zajlik, hogy bármikor és bárhonnan bekapcsolódhass.

És ahogy említettem, az egész, 5 részes kurzus, teljesen ingyenes.
A START kurzushoz egy szuper Online Tanulószoba portál is tartozik, ahol gyakorlatok és kvízek is várnak rád és kérdéseket is beküldhetsz. Ha teljes hozzáférést szeretnél az ingyenes Tanulószoba portálhoz, akkor mindössze annyit kérdek cserébe, hogy add meg az e-mail címedet, hogy el tudjam küldeni a hozzáférést a Tanulószobához.

A START kurzus videóit megnézheted a zárt Tanulószoba felületen, vagy pedig a most induló, és egy héten át tartó Online ÉLŐ adásokban, amivel kapcsolatban további részleteket találsz a Facebook oldalamon, illetve feliratkozás után e-mailen küldöm az információkat.

Zűrzavaros időket élünk, de ne feledd: a nehézségek között mindig ott van a lehetőség magja. A lehetőség arra, hogy értelmet társíts a helyzethez, hogy levonj bizonyos következtetéseket, hogy ráébredj dolgokra, hogy tanulj, hogy fejlődj, hogy fejleszd magadat. Hogy fejleszd a saját egészségedet, és hogy másoknak is segíts.

Én ezzel a kurzussal tudok most segíteni.

Szeretettel várlak!

https://medkozpont.hu/start/

Hasonló cikkek

>