Életmód program

AZ IGAZI ÁTTÖRÉS CSAK MOST KEZDŐDIK!

Gratulálok, hogy elsajátítottad az 5 pilléres megoldás-rendszert állapotod visszafordítására!
Azonban ez csak a kezdet, hiszen az igazi átalakulás csak ezután kezdődik!

 

MEGALAPOZTAD A JÖVŐDET, DE HOGYAN TOVÁBB?

Az alapokat sikeresen leraktad, utad első mérföldköveit lefektetted, a bevezető szakaszon már túl vagy! Ezzel máris fényévekkel előrébb tartasz, mint amikor elkezdted, és mostanra saját magadon is megtapasztalhattad, mennyi pozitív változáson képes átmenni az ember egy pár hét alatt is!
Nagyon feltöltő érzés a program korábbi résztvevőinek visszajelzéseit olvasnom, és közben nagyon büszke vagyok! Büszke vagyok RÁD, amiért végigcsináltad ezt a 3+1 hónapot velem és az autoimmun sorsfordítók közösségével! Nem keveset dolgoztál!
A kezdet mindig nehéz, de te végigcsináltad programot, és közben rengeteget fejlődtél!

Én az utat mutatom, de a végigcsináláshoz TE kellettél és ezután is te fogsz kelleni!
Az, hogy igent mondj, belevágj, elköteleződj és KITARTS!

MEGALAPOZTAD A JÖVŐDET, DE HOGYAN TOVÁBB?

AZ IGAZI KIHÍVÁSOK CSAK EZ UTÁN JÖNNEK...

AZ IGAZI KIHÍVÁSOK CSAK EZ UTÁN JÖNNEK...

Az autoimmun sorsfordítás első fordulóin túl vagy, a tudást elsajátítottad. Az igazi kérdés innentől kezdve, hogyan leszel képes folyamatosan, a mindennapokban rajta tartani magadat az úton, az én figyelmem és irányításom nélkül, a közösség támogató ereje nélkül… Na hát EZ lesz az igazi kihívás a továbbiakban!!!
Az út elején végig veled voltam, fogtam a kezed és mindig számíthattál a közösség erejére is. A legnehezebb út ezután vár rád - egyedül, támogató közeg nélkül, ugyanezt az utat tovább folytatni egyedül is.
De egyáltalán nem kell, hogy egyedül menj tovább!!!
Csatlakozz, és legyél Te is tagja az Életmód programnak!

AZ ÚT FOLYTATÓDIK, GYERE TARTS VELÜNK TOVÁBBRA IS!

Ha úgy érzed, hogy ez a Program valóban sorsfordító számodra, akkor itt a lehetőség, hogy ne elégedj meg ennyivel, hiszen ez még csak a kezdet!

 • Akarod folytatni az elkezdett utadat?
 • Akarsz továbbra is a támogatói közösséghez tartozni?
 • Akarod továbbra is az én segítségemet megkapni?
 • Akarsz továbbra is gyakorlatias és hasznos tanácsokat kapni a program revizoroktól és a támogatói közösségtől?
 • Akarod, hogy továbbra is fogjam a kezedet az utadon?
 • Akarod, hogy az általam kifejlesztett és tesztelt TERV szerint haladjunk tovább ELŐRE?
 • Akarsz velünk tovább fejlődni abban az ütemben, amit a program garantál neked?
 • Fontos számodra, hogy a konzultációkon felmerülő kérdésekre adott válaszokból továbbra is tanulhass?

 

VAJON NEKED VALÓ AZ ÉLETMÓD PROGRAM?

Neked való…

 • Ha készen állsz arra, hogy tevékeny részt vállalj saját egészséged fejlesztésében, és a csodamódszerek és csodakapszulák keresgélése helyett végre magadon kezdd a változtatást, hogy belülről kifelé állítsd helyre az egyensúlyt a szervezetedben
 • Ha mostanra megértetted, hogy a funkcionális egészségfejlesztés valódi (kemény) munkát és elkötelezettséget igényel, de mivel neked kristálytiszta céljaid vannak, pontosan tudod hogy MIÉRT csinálod, és állsz elébe, hogy szakértői támogatásommal és a közösség erejével egy következő szintre lépj az egészségfejlesztésedben
 • Ha továbbra is szükséged van rám, a revizorok támogatására és a támogatói közösség tapasztalataira, hogy a kipróbált és letesztelt módszerek segítségével mihamarabb vitalitásra VÁLTS!
 • Ha vannak félelmeid és kételyeid (ami természetes), és az egészségfejlesztési stratégiák megvalósításához továbbra is folyamatos szakmai támogatást akarsz kapni.
 • Ha hasonlóan gondolkodó, hős teremtő egészségfejlesztők közösségébe szeretnél tartozni, ahol nem a ‘sajnálkozás’ és a ‘körökben való járkálás’ a fő csapásvonal, hanem a tettrekész, proaktív gondolkodásmód mentén való elkötelezett CSELEKVÉS!
 • Ha szeretnéd, hogy a továbbiakban is ‘fogjam a kezed’ és a közösség erejének köszönhetően továbbra is rajta tartsd a célodon a fókuszt, amit a program elején határoztál meg saját magadnak.

Az Életmód program viszont NEM neked való…

 • Ha még mindig a csodamódszereket, csodakapszulákat, a kivülről jövő impulzusokat keresed és a ‘megmondóembereket’ hajkurászod, akiktől elvárod, hogy majd csak megmondják neked végre, hogy mit is csinálj…
 • Ha folyamatosan szakértőről-szakértőre, előadásokról-előadásokra jársz, de valójában senkinek sem fogadod meg igazán a tanácsát, és a gyakorlatba semmit sem ültetsz át a javaslatok közül.
 • Ha csak arra vágysz, hogy egy varázspálca vagy varázspirula végre csodás módon megoldja a problémáidat, de arra nem vagy hajlandó, hogy időt, és energiát fektess abba, hogy pozitív irányba mozduljon az állapotod.
 • Ha már most úgy érzed, hogy kicsattanó egészségben érzed magad, és nincs szükséged arra, hogy jobban érezd magadat.

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK AZ ÉLETMÓDPROGRAMOT?

Legelőször 2017-ben, a 7+1 hetes Autoimmun Programot elvégzett tanulók részére megszerveztem a jelenlegi Életmódprogram első változatát, a 6 hónapos Csoportos Coaching programot. A jelenlegi egyéves Életmód program ennek a programnak az évek óta szerzett tapasztalatokkal bővített, továbbfejlesztett változata.

Nézd meg, hogy mit mondanak azok, akik már elvégezték az
Életmódprogramot!

       

“Ha egy szóval kellene kifejeznem, akkor nagyon inspirálóak voltak az együtt töltött hónapok. Sokat lehet tanulni és haladni, akár kezdő valaki ezen a területen, akár van már némi információja..Kata nagyon hiteles és jó kisugárzású, alkalmazható stratégiákat ajánl és szép lassan, szinte észrevétlenül átformálja a gondolkodásmódot. Nem erőszakosan, hanem a kedvességével “veszi rá" az embert, hogy igyekezzen tartani a kihívásokat."

Király Szilvia

“Nekem nagyon tetszett a program, sok hasznos dolgot tanultam, rengeteg dolog kitisztult a fejemben. Úgy érzem, hogy sokkal jobban ismerem a testem, jobban felismerem a jelzéseit. A tudás és az önismeret segítségével tisztábban látom a lehetőségeim és a feladataim.  Kata segítségére és támogatására végig lehetett számítani, bármilyen kérdésben, ez nagyra értékelem. Nagyon jól éreztem magam a csoportban is, nagyon jó volt olyan emberekkel megismerkedni, akik hasonló gondokkal küzdenek és hasonlóan gondolkoznak a megoldást illetően. Sokat segít a csoport támogató ereje!”

Balog Violetta

“Visszanyertem az energiámat, az életerőmet. Egyre többet bírok. Visszahíztam, visszanyertem az eredeti súlyomat (ami a célom volt), sőt, már egy kis tartalékom is van, aminek nagyon örülök :-). Az autoimmun tüneteim jelentősen javultak, több el is tűnt. Lelkileg, pszichésen is stabilabb lettem: jobban kitartok az elhatározásaim mellett, higgadtabb, türelmesebb vagyok, nincsenek olyan hirtelen hangulat-ingadozásaim, nincs már az az érzésem, hogy “kihúzták a talajt a lábam alól". Figyelembe veszem végre a saját érdekeimet is, még ha a környezetem néha meg is lepődik ezen, vagy akár rossz néven veszi. Sőt, emiatt már ki sem akadok, nem hibáztatom őket, nem kérem ki magamnak, hiszen olyannak szoktak meg, és nyilván szokatlan, ha nemet mondok, vagy úgy alakítok dolgokat, hogy nekem is megfeleljen. De majd megszokják. 🙂 Talán a gondolkodásom is pozitívabb lett, igyekszem a félelmeket, negatív gondolatokat kiiktatni."

Bölkényi Éva

MI IS PONTOSAN AZ ÉLETMÓD PROGRAM?

MI IS PONTOSAN A “MENTOR COACHING” PROGRAM?

Hős teremtő gondolkodású sorsfordítóknak a tettrekész és lendületes Online tagsági programja amely automatikusan megújuló, előfizetéses, tagsági díjas rendszerben működik.
Ez annyit jelent, hogy mostantól – ha Te is úgy akarod – virtuálisan folyamatosan együtt lehetünk, és utunk nem válik szét a 3+1 hónapos program időtartamának lejárta után sem!

Az Életmód programban hasonló gondolkodású egészségfejlesztőkkel vagy körbevéve, akik folyamatosan támogatják a céljaid megvalósítását! Egy olyan közösség tagja maradsz, akik elhatározták, hogy valóban visszaveszik az irányítást a saját egészségük felett és változtatnak autoimmun sorsuk kerekén.

Az Életmód program erőssége, hogy soha nem hagyunk magadra továbbra sem!
Lépésről lépésre haladhatsz tovább a céljaid felé, a saját tempód szerint haladhatsz, és ha elakadsz, mindig tudod, hova fordulj segítségért!

Én mutatom az utat, havonta egy-egy újabb tudás anyaggal segítelek tovább lépned a következő szintekre, de mindezt anélkül, hogy túlterhelnélek!

HOGY MIT ÍGÉRHETEK NEKED, HA VELÜNK TARTASZ AZ ÉLETMÓD PROGRAMBAN?

 • ÁTALAKULÁST – kipróbált és letesztelt egészségfejlesztési stratégiák mentén, a Program elveinek bebetonozására, 12 hónapon keresztül!
 • FOLYAMATOS HALADÁST terv szerint, amit az éves program ütemezése garantál
 • Motiváló KÖZÖSSÉGET, amely folyamatosan segíteni fog neked abban, hogy rajta tartsd magadat az úton
 • SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁST, aminek a segítségével olyan információkhoz és tudásanyagokhoz férsz hozzá, amelynek mentén valóban további szinteket léphetsz meg az egészségfejlesztésedben, mindezt anélkül, hogy túlterhelnéd magadat.

Ezen az úton számos félelem és kétely merülhet fel benned, ami részben természetes, de ahogy haladsz előre az úton EGYÜTT VELÜNK, Te is ráébredsz majd, hogy KÉPES VAGY RÁ, hogy VÁLTS! Hogy TE is visszavedd az irányítást a saját egészségeddel kapcsolatban a saját kezedbe, és teljes cilinder-kapacitással üzemeltesd a beléd épített ÖNGYÓGYÍTÓ SZUPERGÉPEZETET!

HOGY MIT ÍGÉRHETEK NEKED, HA VELÜNK TARTASZ A MENTOR COACHING PROGRAMBAN?

Csatlakozz még ma az

Életmód Programhoz!

ÚJ MÉRFÖLDKŐHÖZ ÉRKEZTÉL – GYERE ÉS NÉZD MEG, PONTOSAN MIT KAPSZ AZ ÉVES MENTOR COACHING ÉLETMÓDPROGRAMBAN!

A 12 HÓNAPOS ÉLETMÓD PROGRAM AZ ALÁBBI ELEMEKBŐL ÁLL:

 1. Online Mentor konzultáció minden hónap első hétfőjén és hozzáférés a Kérdés&Válaszok TUDÁSBÁZISHOZ
  (12 x 9.990 Ft, összesen 118.800 Ft értékben)
 2. Heti fejlődési riport
  (12 x 4 x 650 Ft, összesen 31.200 Ft értékben)
 3. FOLYAMATOS zárt Facebook támogatói csoport tagság
  (Felbecsülhetetlen érték a hosszú távú funkcionális egyensúlyfejlesztésben)
 4. Évi 3 db SZEMÉLYES találkozás és konzultációs lehetőség élő csoportos rendezvényen
  (3 x 14.000 Ft, összesen 42.000 Ft értékben, de Életmódprogram tagként Te egy jelképes helyfoglalási díjért fogsz tudsz részt venni ezen a programon)

A BÓNUSZOK:

 1. Étkezési napló felülvizsgálgat és javaslat a havi mentor konzultációk keretében
  (12 x 2.000 Ft, összesen 24.000 Ft értékben)
 2. Funkcionális Laboros Egészség-Mátrix Állapotfelmérés 13 oldalas vizuális jelentés, 6 különböző Egészség Mátrix diagrammal, az Életmód program 9. hónapjában
  (19.900 Ft értékben)
 3. Funkcionális Mátrix Egészség Felmérés & Kiértékelés negyedévente
  (4 x 8.500 Ft, összesen 34.000 Ft értékben)
 4. TELJES hozzáférés az Online Tanulószoba mindenkori legfrissebb változatának felületéhez
  (49.000 Ft értékben)
 5. HAVONTA egy-egy újabb haladó tudásanyag a Funkcionális Mátrix egy-egy területének helyreállítási stratégiáival
  (12 x 9.990 Ft, összesen 119.880 Ft értékben)

HA MOST AZT KÉRDED: “MENNYIBE FOG EZ KERÜLNI NEKEM?”, AZT MONDOM: OLYAN TAGSÁGI DÍJAT ALAKÍTOTTAM KI NEKED, AMENNYIÉRT EZT A PROGRAMOT MÁSNAK NEM ADNÁM ODA.

2017 márciusában megkérdeztem az akkori Autoimmun Mentorprogram résztvevőit, mennyit érne meg nekik egy hosszú távú, tagsági díjas egészségfejlesztési program velem és a támogatói közösséggel.

Az összeg, ami a felmérésből kijött, átlagosan az éves programra vetítve 200.000 Ft-ra jött ki. Ezért úgy döntöttem, hogy a közel 440.000 Ft értékű teljes Életmódprogramot, mindössze egy pár napig most két kiemelkedően kedvezményes csomagban bocsátom rendelkezésedre:

Program tartalma Érték, amit kapsz ÉLETMÓD PROGRAM
Online Mentor konzultáció minden hónap első hétfőjén és hozzáférés a Kérdés&Válaszok TUDÁSBÁZISHOZ
12 x 9.990 Ft,
összesen 118.800 Ft értékbe
Heti fejlődési riport 12 x 4 x 650 Ft,
összesen 31.200 Ft értékben
FOLYAMATOS zárt Facebook támogatói csoport tagság Felbecsülhetetlen érték
Évi 3 db SZEMÉLYES találkozás és konzultációs lehetőség élő csoportos rendezvényen
Életmódprogram tagként Te egy jelképes helyfoglalási díjért fogsz tudsz részt venni ezen a programon
3 x 14.000 Ft,
összesen 42.000 Ft értékbe
BÓNUSZOK
Étkezési napló felülvizsgálgat havonta 12 x 2.000 Ft,
összesen 24.000 Ft értékben
Funkcionális Labor Állapotfelmérés - Mátrix csomag 13 oldalas vizuális jelentés, 6 különböző Egészség-Mátrix diagrammal, az Életmód program 9. hónapjában 19.900 Ft értékben
Funkcionális Mátrix Egészség Felmérés & Kiértékelés negyedévente 4 x 8.500 Ft,
összesen 34.000 Ft értékben
TELJES hozzáférés az Online Tanulószoba mindenkori legfrissebb változatának felületéhez egy éven keresztül 49.000 Ft értékben
HAVONTA egy-egy újabb haladó tudásanyag a Funkcionális Mátrix egy-egy területének helyreállítási stratégiáival 12 x 9.990 Ft,
összesen 119.880 Ft értékben
Teljes érték 438.780 Ft
TAGSÁGI DÍJA 14.990 Ft/hó
(12 havi részletben)

 

Folytassuk együtt! Gyere és csatlakozz az éves Életmód Programhoz!

MIRŐL FOGSZ TANULNI A HALADÓ MODULOKBAN?

 • Vércukor Kontroll funkciózavara és megoldási stratégiái
 • Energia Kontroll funkciózavara és megoldási stratégiái
 • Emésztési funkció zavara és megoldási stratégiái
 • Testsúly kontroll és Méregtelenítés
 • Bőrproblémák, Hisztamin intolerancia
 • Neurológiai és kognitív problémák
 • Pajzsmirigy problémák
 • Nemi hormonok
 • Fájdalom és Gyulladás
 • Koleszterinszint eltérései és funkcionális megközelítések
 • Funkcionális labor értelmezés az egészség-mátrix felmérések tükrében
 • A mikrobiom szerepe és kiegyensúlyozásának stratégiái a funkcionális egészségfejlesztésben

 

Folytassuk együtt! Gyere és csatlakozz az Életmód Programhoz!

MÉG NÉHÁNY KÉRDÉS, AMELY BENNED IS FELMERÜLHET – EZÉRT MINDJÁRT MEG IS VÁLASZOLOM ŐKET…

Hogyan segít nekem a 3+1 hónapos Autoimmun Mentorprogram után az Életmód program?

A 3+1 hónapos programban megismerhetted az 5 pilléres megoldás-rendszert, amit a 4 hónap alatt elkezdtél a gyakorlatba is átültetni. Nagyon részletes és átfogó tudásanyagot kaptál, amit csak keveseknek sikerül két hónap alatt valóban be is ültetni a mindennapokba, és főleg nem segítség nélkül. A program végeztével két lehetőséged van. Haladsz tovább, egyedül az úton (az újdonsült ismereteid birtokában), de azt tudnod kell, hogy a legtöbben itt csúsznak el. Vagy abbahagyják, vagy feladják, mert egyedül mindig nehezebb. A másik lehetőség, hogy jössz velünk tovább, így kibiztosítod a sikert magad számára, és hogy elérd a célodat! A támogatói közösség és a szakmai mentorálás továbbra is a rendelkezésedre áll, és változatlanul itt leszek, és itt leszünk, hogy továbbra is fogjuk a kezedet az úton tovább!

Mit tegyek akkor, ha most nem engedhetem meg magamnak ezt a programot?

Amikor 2017 tavaszán megkérdeztem az Autoimmun Mentorprogram tagjait, hogy nekik mennyit érne egy ilyen hosszú távú egészségfejlesztési program az én folyamatos szakmai jelenlétemmel és támogatásommal, magam is meglepődtem, hogy a legtöbben azt írták, számukra felbecsülhetetlen értéket képviselne! Hiszen mi is lehet fontosabb, és értékesebb, mint a saját egészségük? Sokan írták a felmérésben, hogy összegszerűen nem is tudják megfogalmazni, mert bármennyit megér nekik, hogy újra egyensúlyba kerüljenek. Akármekkora összeget is mondok, benne vannak, mert megoldják. Átcsoportosítják máshonnan, megoldják, akárhogyan is legyen! Hiszen minden csak prioritások, és rangsor kérdése. Kétségkívül, az egészség mindig az első helyen szerepel a rangsorban!
A kérdést tehát Te is tedd fel magadnak. Neked mennyit ér meg az egészséged?
Én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy olyan értéket adjak neked ebben a programban, amivel ha élsz, és végig is csinálod, akkor sikerre vagy ítélve! Azt is tudom, hogy ez a program jóval többet ér, mint amennyit valójában kérek érte tőled.

Mindenképpen úgy akartam kialakítani ezt a programot, hogy tudjál élni ezzel a lehetőséggel.
Ha belegondolsz, a napi befektetésed még az 500 Ft-ot sem éri el! Csak számold ki! Az ÉLETMÓD porgram-csomagban egynapi befektetésed 500 Ft. Ez kevesebb, mint egy kávé ára! Gondolj bele, neked megér ennyit az egészséged napi szinten?
Gondolj bele őszintén! Egy napi kávé árát ki tudnál gazdálkodni a saját egészséged fejlesztése, és az egyensúlyod helyreállítása érdekében?

Mi van akkor, ha én még a 3+1 hónapos program tananyagaival sem végeztem? Hogyan léphetnék a következő szintre, ha még az alapozó kurzusban is lemaradásban vagyok?

Az Életmód programot pontosan azért találtam ki, hogy végig veled legyek és veled legyünk a támogatói csoportban. Tudom, hogy sokan vannak, akik nem tudnak időben végezni a tananyagokkal, de azt is tudom, hogy ha a tanulókat magukra hagyom, hogy innentől egyedül haladjanak tovább, az esélye, hogy valóban el is végzik a programot, drasztikusan lecsökken, miután elengedtem a kezüket (arról nem is beszélve, hogy végig is csinálják és beültessék a mindennapokba…)

Az én sikereimet márpedig nem abban ‘mérik’, hogy hányan végzik el a programot, hanem abban, hogy a program elveit alkalmazva hányan érnek el valódi sikereket! Ezért tartom fontosnak, hogy az alapozó kurzus végeztével továbbra is maradjon lehetőség szakmai támogatásra. A közösség támogató erejét továbbra is kihasználva az alapelvek megismerésén túl, a soron következő hónapokban már a valódi gyakorlati alkalmazásra helyeződik át a hangsúly, és itt számos buktató és kihívás vár még rád! Ezért nem mindegy, hogy az úton egyedül haladsz tovább, vagy úgy, hogy közben fogom a kezedet és viszlek tovább, támogatunk tovább az úton. Jelentősen megnöveled a célba érési esélyeidet, ha a szóló zarándoklás helyett csapatba verődve haladsz tovább, szakmai iránymutatással a ‘hónod alatt’!

Mi van akkor, ha úgy érzem, hogy túlságosan sok az, amit tartalmilag ajánlasz az éves programban, és félek, hogy nem tudok élni a sok-sok lehetőséggel?

Tisztában vagyok vele, hogy már a 3+1 hónapos program is tömve volt tudásanyagokkal és új ismeretekkel. Az Életmód Program célja egyáltalán nem az, hogy túlterheljelek és még több tananyagot zúdítsak a nyakadba. Épp ellenkezőleg! Az Életmód programban hosszú távú stratégiák mentén haladunk tovább, és a mennyiségi tanulást felváltja az elmélyítés, és a minőségi megvalósítás. Éppen ezért alakítottam a programot 12 hónaposra, mert tudom, hogy az 5 pilléres megoldás-rendszer hosszú távú stratégiák mentén működik, és a stratégiák elmélyítéséhez és rutinná formálásához idő, és sok idő szükséges.
Garantálom neked, hogy a rendelkezésedre álló időben minden lehetőséget ki fogsz tudni használni ebben a programban, és minden egyes eleme a fejlődésedet fogja szolgálni hosszú távon is, nem kizárólag az elkövetkezendő 12 hónapban!

Ha ezen kívül bármely kérdésed felmerül, írd meg nekem nyugodtan az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címre!

Sok szeretettel és izgalommal telve várlak Téged is ezen az úton tovább, és szentül hiszek benne, hogy valódi sorsfordító dologba vágunk bele így együtt ismét!

Katalin

Folytassuk együtt! Gyere és csatlakozz az Életmód Programhoz!

A feltüntetett árak Bruttó árak, tartalmazzák a 27% általános forgalmi adó összegét.
Ezen az oldalon illetve a Programban átadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot.
A feltüntetett információkat mindenki a saját felelősségére használja.
A jelentkezéssel a résztvevő elismeri és elfogadja az alábbi együttműködési feltételeket.
Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a programban résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és a Program szerzőjének egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel.
A Program vezetője Kokavecz N Katalin semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazását illetően.
A Program vezetője orvosilag nem képzett. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat!
Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

Életmód program - Minden jog fenntartva © - Kokavecz Katalin
Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Kapcsolat

>