2022. december 11.

Megosztás:

Gondolhatnád, hogy a természetből (ingyenesen) fellelhető ehető vadnövények gyűjtése időérzékeny, és ha megkérdeznélek, hogy mikor lehet gyűjteni ezeket, akkor nagy valószínűséggel rávágnád, hogy egészen biztosan tavasszal!

Egyáltalán NEM! A mi éghajlatunkon még tél közepén is bőségesen rendelkezésre állnak az ehető vadnövények a természet “szupermarketből”, ráadásul INGYEN tudsz bevásárolni belőlük, ha elég tudásod van ahhoz, hogy eligazodj az ehető vadnövények “sorai között”.

Sőt, amíg a nagyobb fagyok meg nem érkeznek, egészen biztosan találsz még bőséggel a természet szuper-ételeiből, ahogyan én is egy jó nagy adagot gyűjtöttem most ezekből,
Itt bele is tudsz kukkantani, hogy én miből válogattam most:

Azt is mondhatnád, hogy “Ugyan Kata, hát ezek gyomnövények!”

Igen, de ha megtanulod azonosítani őket, akkor pontosan ki tudod választani, hogy melyik, ami azon túl, hogy gyomnövény, ehető vadnövény és tápanyagdús, tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal és nagyon jót tesz neked, főleg ilyenkor, hogy feltöltsd és szinten tartsd a mikrotápanyag szükségleteidet most a téli időszakban is!

Sőt, azt is megtanulhatod, hogy mi minden finom ételt lehet készíteni mindezekből – ahelyett, hogy legelészésre adnád a fejedet!!!

És még azt is megtanulhatod, hogyan tárazz be ezekből szuper-élelmiszer alapanyagokból a valóban fagyos téli időszakra is.

Ha te is szeretnél többet megtanulni ezekről a dolgokról, és a természetből ingyen fellelhető tápanyagdús szuper-ételekről, akkor ajándékozd meg magadat karácsonyra ezzel a tudással!

Hiszen ami viszont VALÓBAN IDŐÉRZÉKENY, az a csatlakozás lehetősége az Ehető Vadnövények Kurzushoz!

Ez itt most tényleg az utolsó (utáni) lehetőség a csatlakozásra, és ha most nem teszed, akkor tavaszig már biztosan nem fogsz hallani tőlem erről a témáról – viszont arról is garantáltan lemaradsz, hogy a téli időszakban biztosítsd ezt a tápanyag bőséget (ráadásul INGYEN) a természet szuper-éléskamrájából!

A hat modulból álló Online kurzus harmadik modulja hétfőn nyílik, és ma még mindig nem túl késő csatlakozni és felzárkózni a tanfolyamhoz, DE HOLNAP MÁR KÉSŐ LESZ!

VÉGSŐ FELHÍVÁS, hogy belépj növény birodalom legtápanyagdúsabb ételeinek az arénájába itt:

https://medkozpont.hu/ehetovadnovenyek-kurzus/
(Ráadásul ezen az áron, jövő tavasszal már egészen biztosan nem fogsz tudni jönni erre a tanfolyamra…)

Szeretettel várunk téged a kurzus szakmai vezetőjével, a téma nemzetközi szakértőjével, Joukoval együtt.

Ehető vadnövények banner

Hasonló cikkek

>