Megosztás:

Ha egy évvel ezelőtt azt mondod, hogy március első hétvégéjén ehető vadnövényekről fogok beszélni a Funkcionális Medicina szemszögéből, ráadásul angolul, és méghozzá Andalúziában, akkor egészen biztosan kinevettelek volna…

Pedig pontosan ez történt!

A tavalyi képzőseim végzős bankettjén számoltam be nekik először arról, hogy éppen másnap készülök Finnországba a Biohacker summit konferenciára, aminek az egyik mellék-programja egy kirándulás volt, ahol ehető vadnövényeket ismerhettünk meg Finnország “vadnövényes nagyöregjétől”, Jouko Kivimetsä-től.

Én már azon a banketten tudtam, még mielőtt repülőre ültem volna másnap, hogy ez a kirándulás számomra nem csak egy mellék program lesz, hanem a FŐ dolog, amiért Finnországba vezetett az utam tavaly nyáron. 

Tehát a “rendelést” leadtam az univerzum felé, de akkor még nem is sejtettem, hogy ez hogyan és miként kerül leszállításra:) 

Hát így:

Előre pörgetve a dolgokat, hogy mi is történt tavaly június óta az ehető vadnövények és köztem…

Azt ezen a ponton biztosan tudod már rólam, hogy nagyjából mindent is a Funkcionális Medicina (FM) szemüvegén keresztül nézek meg és vizsgálok… 

Nem történhetett ez másként az ehető vadnövényekkel sem. Olyannyira, hogy az “FM szemüvegemen” keresztül is beléjük szerettem!

Nagyon fellelkesedtem, mert az általam tanított funkcionális “zöldségmatek” koncepciónak egy teljesen új világot nyitnak ezek a vadságok!

Úgyhogy tavaly ősszel a téma nemzetközi szakértőjét Joukot arra invitáltam, hogy tartsunk közösen egy workshopot idehaza, majd pedig egy teljes Online kurzuson keresztül is adjuk át ezeket az ismereteket, ötvözve a Horta (ehető vadnövények) életmódot a Funkcionális Medicina elveivel. 

És innen vezetett az utam tovább egészen Andalúziáig, ahol a múlt héten tartottunk közösen egy hasonló workshopot, amit a fenti videón láthatsz. 

És itt nem állunk meg, mert:

     majd pedig 

Kövesd ezeket a vadnövényes eseményeket a Facebookon, ahol hamarosan további információkat is meg fogunk osztani az esemény oldalakon itt:

Vadnövények ide vagy oda… a FŐ kérdésem hozzád ez: TE IS HISZEL a gondolatok teremtő erejében?

Ha az a gondolat és elhatározás, amit a tavalyi képzőseim bankettján fogalmaztam meg, így került “szállításra”, vajon TE mire lehetsz képes a saját életedben a saját gondolataid teremtő erejével?

Gondolj csak bele…

Hasonló cikkek

>