Egyéni konzultáció – Szilvi

ONLINE Egyéni Coaching konzultáció

a Modern-Egészség-Detektív Központ

szakmai kollégájával

Ezen az oldalon lehetőséged van időpontot foglalni, egy 60 perces egyéni konzultációra.

Az időpont foglalás és konzultáció előtt hadd mutassam be neked a M.E.D Központ szakmai kollégáját.

Papp Szilvia Katalin
Életmód tréner, a M.E.D. Központ szakmai kollégája

"Szilvi vagyok, a MED Központ mentorcsapatának tagja. 2012. végén kaptam meg a Hashimoto diagnózisomat, akkor eldöntöttem, hogy ebbe nem törődök bele és meg fogok gyógyulni.
Az életem gyökeresen megváltozott, azóta testileg-lelkileg újraépítem magam és persze rengeteget tanulok ebben a témában.

Az egészség- és önfejlesztésben eljutottam oda, hogy most már a MED Központ szakmai kollégájaként az Autoimmun Mentorprogramban segítem és támogatom sorstársaimat."

Szilvi az Autoimmun Mentorprogram pillérei mentén tud neked gyakorlati és hasznos segítséget adni a konkrét lépések megvalósításával kapcsolatban a megadott mérföldkövek mentén. Segít neked a program elveinek finomhangolásában, letisztázásában, személyre szabásában a Te egyéni kihívásaidnak megfelelően. Az általa nyújtott egyéni konzultáció abban segít neked, hogy jobban letisztuljanak a program elvei számodra, és hogy személyes állapotod kapcsán még jobban rávilágítson arra, hogy mik a következő konkrét lépéseid az autoimmun sorsfordításod útján!

 

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot a konzultációhoz:


KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK

 • A rendelkezésre álló időpontokat az űrlap kitöltése után fogod tudni lefoglalni. Szilvi minden szerdán 9:30 -15:30, páratlan heteken szombaton 9:00-10:00 óra közötti időszakban konzultál.

KONZULTÁCIÓ RENDELÉS MENETE

 • Töltsd ki a fenti űrlapot
 • A konzultációs díj kifizetése után kapsz egy levelet, amiben megkapod az időpont foglalási linket.
 • Az időpont foglalási linkre kattintva válaszd ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt.
 • Ezzel időpontfoglalásod befejeződik.

HA RENDELKEZEL KUPON KÓDDAL..

 • Töltsd ki a fenti űrlapot
 • Ha rendelkezel kupon kóddal, írd be a megadott mezőbe
 • Ezután kapsz egy levelet, amiben megkapod az időpont foglalási linket.
 • Az időpont foglalási linkre kattintva válaszd ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt.
 • Ezzel időpontfoglalásod befejeződik.

IDŐPONTFOGALALÁS VISSZAIGAZOLÁSA

 • Visszaigazolás az időpont foglalásáról – „M.E.D Központ – 60 perces ONLINE Egyéni Coaching konzultáció – Visszaigazolásra váró foglalások” tárgymezővel.
 • Visszaigazolás után egy újabb e-mail – „M.E.D Központ – 60 perces ONLINE Egyéni Coaching konzultáció -Visszaigazolt foglalás” tárgymezővel. Ekkor van az időpontod visszaigazolva, véglegesítve

MÉGSEM MEGFELELŐ A LEFOGLALT IDŐPONT?

Az időpontot visszaigazoló e-mail-ben találod meg, hogy az időpontot meddig van lehetőséged lemondani. Kattints a levélben lévő „Foglalás lemondása itt” gombra és az időpont törlésre kerül. Erről szintén kapsz egy visszaigazoló e-mail-t. Figyelj arra, hogy a feltüntetett időpontnál később nincs lehetőség lemondásra!

Amennyiben az Autoimmun program Funkcionális Őrszem csomag részeként igényelted az időpontot, figyelj arra, hogy kuponod lemondás esetén kuponod érvényét veszti, hiszen csak egy időpont foglalására érvényes.

MÁS KÉRDÉSED VAN?

Ha bármi kérdésed van a konzultáció időpontjának foglalásával vagy bármi egyébbel kapcsolatban, amire nem kaptad meg itt az oldalon a választ, akkor kérlek írj nekem az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címre! Készséggel, 24 órán belül igyekszünk válaszolni minden e-mailre!

>