ONLINE Egyéni Labor konzultáció
a Modern-Egészség-Detektív Központ
szakmai kollégájával

ADATKEZELÉSI INFORMÁCIÓ

A konzultációhoz szükséges, hogy az elkészült labor állapotfelmérés és amennyiben rendelkezésedre állnak az empirikus felmérések eredményei eljussanak a konzultációt végző szakmai kollégánknak, hogy megfelelő információk birtokában tudja elemezni állapotodat. Megrendelésed leadásával hozzájárulsz, hogy ezeket az adatokat a konzultációt végző mentor megkapja. Hozzájárulsz ahhoz, hogy az elkészült állapotfelmérések adatait a konzultációt végző kolléga, mint adatfeldolgozó kezelheti.

Az adatkezelés ideje: konzultáció végéig
Kezelt adatok köre: Név, születési dátum, labor állapotfelmérés és empirikus felmérések eredményei ha vannak

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot a
funkcionális labor konzultációhoz


A 60 PERCES EGYÉNI KONZULTÁCIÓ PROGRAMTAGOK RÉSZÉRE

50.000 FT/ÓRA HELYETT

17.500 FT

Konzultációs időpontok

A rendelkezésre álló időpontokat az űrlap kitöltése után fogod tudni lefoglalni. Biztosan találsz magadnak megfelelő időpontot.

Konzultáció rendelés 

Töltsd ki a fenti űrlapot
A konzultációs díj kifizetése után kapsz egy levelet, amiben megkapod az időpont foglalási linket.
Az időpont foglalási linkre kattintva válaszd ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt.
Ezzel időpontfoglalásod befejeződik.

Ha rendelkezel kupon kóddal

Töltsd ki a fenti űrlapot
Ha rendelkezel kupon kóddal, írd be a megadott mezőbe
Ezután kapsz egy levelet, amiben megkapod az időpont foglalási linket.
Az időpont foglalási linkre kattintva válaszd ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt.
Ezzel időpontfoglalásod befejeződik.

Időpontfoglalás visszaigazolása

Visszaigazolás az időpont foglalásáról – “M.E.D Központ – 60 perces ONLINE Egyéni Labor Coaching konzultáció – Visszaigazolásra váró foglalások” tárgymezővel.” tárgymezővel.
Visszaigazolás után egy újabb e-mail – “M.E.D Központ – 60 perces ONLINE Egyéni Labor Coaching konzultáció -Visszaigazolt foglalás” tárgymezővel. Ekkor van az időpontod visszaigazolva, véglegesítve

Mégsem megfelelő a lefoglalt időpont?

Az időpontot visszaigazoló e-mail-ben találod meg, hogy az időpontot meddig van lehetőséged lemondani. Kattints a levélben lévő “Foglalás lemondása itt” gombra és az időpont törlésre kerül. Erről szintén kapsz egy visszaigazoló e-mail-t. Figyelj arra, hogy a feltüntetett időpontnál később nincs lehetőség lemondásra!

Amennyiben a Funkcionális Őrszem Labor program csomag részeként igényelted az időpontot, figyelj arra, hogy kuponod lemondás esetén kuponod érvényét veszti, hiszen csak egy időpont foglalására érvényes.

Más kérdésed van?


Ha bármi kérdésed van a konzultáció időpontjának foglalásával vagy bármi egyébbel kapcsolatban, amire nem kaptad meg itt az oldalon a választ, akkor kérlek írj nekem az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címre! Készséggel, 24 órán belül igyekszünk válaszolni minden e-mailre!

>