AUVO® KEZELŐ

 NEMZETKÖZI SZAKMAI

KÉPZÉS

Az Auvo® egy pihentető érintésterápia, amelyet Finnországban fejlesztettek ki.

A mindössze 25 percig tartó kezelés gyengéd és hatékony. Segít megállni és ellazulni, egyensúlyba hozza a testet és a lelket.

Nyújts ügyfeleidnek gyors és hatékony relaxációs kezelést ezzel az egyedülálló módszerrel, amely a világ legboldogabb országában került kifejlesztésre.

Képzési turnus indulás a legelső magyarországon szervezett képzésen:

2024. március 14.

Szeretnék Auvo® módszer
legelső magyarországi kezelői közé kerülni!

A regisztráció március 12-én éjfélkor zárul

  0  5
NAP
:
 
  0  7
ÓRA
:
 
  4  7
PERC
:
 
  0  1
MÁSODPERC

You missed out!

Az AUVO® kezelő szakmai képzés

A relaxáló Auvo módszer önálló kezelésként és más kezeléssel, szolgáltatással kombinálva is hatékony segítség az idegrendszeri egyensúly támogatására.

A szakmai képzés egy kb. 3 hónapos folyamat, amelynek során rugalmasan haladhatsz a tanulással.

Hibrid módon, Online és személyes kurzussal kombinált oktatási módszertan mentén sajátíthatod el a kezelői képességeket.

Miért elengedhetetlen az AUVO® kezelők tevékenysége a mai világban?

Minden holisztikus egészségfejlesztési irányzat közös origója az idegrendszeri egyensúly támogatása.

Egy kimerült, kibillent, krónikus stressz nyomása alatt álló idegrendszer ugyanis minden betegség gyújtópontja. A krónikus stressz, minden krónikus tünet hátterében meghúzódik.

Az oki megoldásoknak és a gyógyulásnak ezért minden esetben az alapját kell képeznie az idegrendszeri kiegyensúlyozásnak.

Az Auvo metódus ennek az igénynek a megoldására került kifejlesztésre Finnországban, a világ legboldogabb országában.

A 25 perces kezelés gyengéd, de igazán hatékony. A visszajelzések alapján az Auvo többek között enyhíti a stresszt, fokozza a regenerációt, javítja az alvásminőséget és a relaxáció mellett felfrissíti a testet és elmét.

Milyen egy AUVO® kezelés?

Mielőtt a módszertan kezelőjévé válsz, nagyon fontos, hogy megismerkedj a kezeléssel.
Ha még nem próbáltad a kezelést, a szakmai képzés előfeltételeként foglalj időpontot magadnak, hogy megismerkedj magával a kezeléssel ezen az oldalon keresztül.

Az Auvo kezelés mindenki számára megfelelő. A kezelést ruhában, hanyatt fekve vagy félig ülő helyzetben végezzük.

A kezelés a fejet, az arcot, a vállat és környékét, a kezeket és a lábakat érinti. Az érintéseket úgy fejlesztették ki, hogy mindenki számára biztonságosak legyenek.

A kezelés az érintett testrészeken különböző forgatásokat, simításokat, cirógató érintéseket és gyengéd masszírozó mozdulatokat tartalmaz, amelyek mindegyike kellemes és gyengéd.

Az AUVO kezelés elengedhetetlen része a gondosan kiválasztott, kizárólag a módszerhez tartozó zene, mely tökéletesen egyedivé teszi ezt a módszert. A kezelés alatt a kezelő és a kezelt is végig csendben van, csak a zene szól a háttérben.

Nézz bele, milyen egy AUVO kezelés

Kinek szól ez a szakmai képzés?

Az AUVO kezelő képzés mindenki számára nyitott. A szakmai képzés nem igényel egészségügyi, masszázs, terápiás vagy anatómiai előképzettséget, ismeretet vagy tapasztalatot.

Az AUVO kezelés nagyon kíméletes és az alapos szakképzés biztosítja, hogy a kezelő semmiképpen se okozzon semmilyen kárt vagy fájdalmat az ügyfélnek. Érthetően és világosan áttekintjük a képzésen a kontraindikációkat, akadályokat illetve a lehetséges adatpálási lehetőségeket az alkalmazást illetően az ügyfél esetleges sérülései vagy betegségei esetén.

Újdonsült vállalkozóknak, pályamódosítóknak, tapasztalt vállalkozóknak egyaránt alkalmas képzés

A szakmai képzésnek nem előfeltétele, hogy a területen dolgozó szakember legyél, vagy egyáltalán, hogy vállalkozó legyél.

Sokak számára az AUVO® szakmai képzés nyit új lehetőséget vállalkozás indítására, vagy karrier váltásra.

Ha pedig tapasztalt vállalkozó vagy - akár ezen, akár más területen szerzett tapasztalataidat és ügyfelekkel való munkában szerzett gyakorlatodat erre a tevékenységre is sikeresen át tudod ültetni.

Hasonló, gondozói területről érkező kezelők számára, de bármilyen más területről átképzett kezelők számára is az AUVO kezelés könnyű és jövedelmező kiegészítő szolgáltatás lehet egyéb kezelések mellett, vagy akár önálló tevékenységként is.

A kezelések saját otthoni helyiségben ugyanúgy végezhetők, mint az erre a célra bérelt vagy kijelölt önálló helyiségben, teljesen mobil módon is, mivel a kezelés hordozható kezelőágyon végezhető.

Ugyanakkor akár karosszékben vagy kartámlás pihenőszékben is elvégezhető az AUVO kezelés.

Önálló kezelésként vagy más szolgáltatás részeként

Az AUVO önálló kezelésként nagyon hatékony. Segít megállítani, ellazítani az ügyfelet.  Alkalmas kezelés akár a dolgos hétköznapok kellős közepére is, vagy munkahelyi alkalmazásra is.

Az AUVO kezelés számos más kezeléssel és szolgáltatással is tökéletesen kombinálható. Ez a testet és lelket nyugtató és ellazító kezelés kiválóan alkalmazható más terápia, fizioterápia, masszázs vagy másmilyen testi vagy lelki támogató, mentorálási, coaching segítségnyújtás kiegészítéseként.

Kombinálható ugyanakkor utazási szolgáltatásokkal is, és kiválóan alkalmas gyerekekkel és fiatalokkal, illetve idősekkel foglalkozók számára is.

A képzés ütemezése

A szakmai képzés egy kb. 3 hónapos folyamat, amelynek során rugalmasan haladhatsz a tanulással. Hibrid módon, Online és személyes kurzussal kombinált oktatási módszertan mentén sajátíthatod el a kezelői képességeket.

A szakmai képzés előtt

Ha szeretnél AUVO® kezelővé válni, feltétlen próbáld ki a kezelést saját magadon. Foglalj időpontot, hogy megismerkedj magával a kezeléssel ezen az oldalon keresztül.

Az első 1-4. héten

2024. március 14.

AUVO® ONLINE kurzus nyitás

 • A módszertant átadó videók mélyreható tanulmányozása önállóan, online tanulmányok formájában.
 • A webkurzus videói angol nyelvűek, a leírások a videók mellé automatikus magyar nyelvű fordítással is rendelkezésre állnak a tanulói portálon.
 • A videók és leírások lépésről lépésre tanítják meg a kezelés minden egyes fogását.
 •  A kezelés minden részletét legalább három különböző típusú videós lecke segítségével lesz lehetőséged gyakorolni, kiegészítő leírások is rendelkezésedre állnak a leckékhez

Kezelői gyakorlat

 • Már a szakmai képzés kezdeti szakaszában elkezdődik a gyakorlat szerzés.
 • Ebben az időszakban szeretteiden, családtagjaidon, ismerőseiden és barátaidon gyakorolhatod a mozdulatokat. Ügyfeleken egyenlőre nem dolgozhatsz, de gyakornoki kezeléseket ingyenesen felajánlhatsz. 
 • A szakmai képzés megköveteli a gyakorlati teljesítést, ezért ezt a képzési teljesítési feltételt érdemes már a kezdetektől fogva elkezdeni teljesíteni azért is, hogy a személyes képzési alkalomra felkészülten érkezz.
 •  A teljes szakmai képzés végéig majd összesen 20 gyakorló kezelést kérünk teljesíteni.

A szakmai képzés 4. hetében

2024. április 13-14. hétvége:
személyes képzési alkalom (kötelező megjelenés, feltétele a végső tanúsítvány megszerzésének)

 • Két teljes képzési nap, szombaton és vasárnap 10-18 óráig személyes oktatással és gyakorlattal
 • A személyes oktatásra felkészülten kell érkezzél. A két oktatási nap célja, hogy a webkurzuson megismert érintéseket személyesen is gyakorolni tudd a képzés oktatóival és résztvevőivel
 • A kétnapos személyes képzés során tovább mélyítjük és pontosítjuk a tudásodat.
 • Sokat gyakorolhatsz ezen az alkalmon, magad is élvezheted a kezelést, és azonnali visszajelzést kapsz a megszerzett képességeidről, fejlődési lehetőségekről.
 • A személyes képzési napok angol nyelven, magyar fordítással kerülnek megrendezésre. Jouko Kivimetsa, a módszertan megalkotójának személyes közreműködésével és Kokavecz Kata személyes jelenlétével és segéd-oktatói tevékenységével és tolmácsolásával karöltve.

A szakmai képzés 5-11. hét

2024. április 16-tól

AUVO® szakmai modulok nyitása

 • A szakmai képzés további moduljai ONLINE tanulmányként folytatódnak tovább.
 • A saját ütemben végezhető online modulok az Auvo-kezelések elméletét és gyakorlatát fedik le még bővebben és nagyon sokoldalúan.
 • Az online képzés moduljaiból megismerheted a kezelői tevékenység további ismereteit pl. a kezelői környezet kialakítását, a kezelő ágy/szék követelményeit, a vállalkozás különböző perspektíváihoz, árazással, szolgáltatás csomagok kialakításával kapcsolatos ismereteket.
 • Fontos részét képezik a képzésnek a kezelés lehetséges ellenjavallatainak megismerése, mikor nem szabad elvégezni a kezelést, illetve olyan speciális esetek, amikor a kezelés során figyelembe kell venni például az ügyfél betegségét, fájdalmait vagy egyéb faktorokat.
 • Megismerheted, hogyan kombinálható az Auvo kezelés más szolgáltatásokkal, milyen célcsoportok számára hasznos, milyen együttműködési lehetőségeket érdemes kialakítani a szakmán belül, stb.
 • Egyértelmű útmutatásokat és tippeket fogsz kapni az induláshoz, még akkor is, ha még soha nem értékesítettél semmilyen szolgáltatást életedben.
 •  Emellett rengeteg tippet, segédanyagot és támogatást kapsz az Auvo kezelések marketingjéhez

Kezelői gyakorlat folytatása

 • Ebben az időszakban szeretteiden, családtagjaidon, ismerőseiden és barátaidon tovább folytathatod a mozdulatok gyakorlását. Ügyfelekkel egyenlőre nem dolgozhatsz, de gyakornoki kezeléseket ingyenesen felajánlhatsz nekik.
 • A szakmai képzés megköveteli a gyakorlati teljesítést.
 •  A teljes szakmai képzés végéig összesen 20 gyakorló kezelést kérünk teljesíteni és igazolni.

Szakmai képzés 9. hét

2024. május 15.-én 18 órakor

Csoportos Zoom mentorálás

A szakmai képzés utolsó közös élő (Online) alkalma egy csoportos megbeszélés, Auvo tréner vezetésével.

A kétórás mentorlálási megbeszélésen megvitatjuk a kezeléssel és gyakorlattal kapcsolatos tapasztalatokat, és áttekintjük a résztvevők kérdéseit.

 A teljes Online képzés, a kétnapos személyes képzési alkalom, a csoportos zoom konzultáció és a gyakorlati követelmények teljesítése után készen állsz a tanúsítvány megszerzésére!

Szakmai képzés 12. hét

2024. június 1-2. hétvége: a tanúsítvány megszerzése

A tanúsítvány megszerzése egy körülbelül egy órás alkalom (a megadott hétvégén, beosztás szerint), ahol a teljes kezelést kell bemutatnod az Auvo trénereinek.

 • A bemutató után a tréter teljes körű támogatást biztosít számodra, és visszajelzést ad azokról a részekről, amelyek esetleg finomítást igényelnek, például a mozdulatok zenéhez igazításában. Szükség esetén visszajelzést kaphatsz a kezelés minden egyes aspektusáról.
 • A bemutató alkalom mindenekelőtt lehetőséget kínál arra, hogy megbizonyosodj saját kompetenciáidról.
  A bemutatót követően biztos lehetsz benne, hogy a kezelési mozdulatokat helyesen és megfelelő intenzitással hajtod végre, és ezáltal profi és kellemes kezelési élményt teszel lehetővé ügyfeleid számára a szakmai munkád során.

A tanúsítást követően

A tanúsítványt adó bemutatón bizonyítva tudásodat, AUVO® kezelővé válasz és 

jogosultságot szerzel az Auvo kezelések kereskedelmi célú végzésére és a kezelési módszertan védjegyének használatára.

 • Csak az AUVO® kezelő képzésen végzettek kínálhatnak és értékesíthetnek Auvo kezeléseket saját szolgáltatásként, illetve kombinálhatják a kezelést más szolgáltatásokkal.
 •  Ez az exkluzivitás biztosítja, hogy az AUVO kezeléseket csak azok nyújthassák, akik átestek a teljes körű képzési folyamaton, így biztosítva a kezelési módszer minőségét és integritását.

Védjegyhasználat és szakmai együttműködés  

A sikeres vizsgát tett AUVO kezelő szakemberek a képző intézménnyel kötött licensz használati szerződés értelmében, havidíjas licensz díj ellenében jogosultak az AUVO® kezeléseket értékesíteni.

A módszertan licensz használat jelenlegi díja havonta 40 EUR, vagyis havi egy Auvo kezelés ajánlott díjából fedezhető.

 • Az első évben nem kell licensz használati díjat fizetni, ennek első esedékessége 2025. júniusában lesz.
 • A licensz használat számos előnnyel jár:
 • AUVO® lincenszhaszálóként egy olyan nemzetközi szakmai társaság tagjává válasz, akik aktívan használják a módszertant, és közösen fejlesztik a kezelői munkát.
 • Egyben támogató hálózat, tudásbázis és vitafórum is, amely folyamatosan támogatja és javítja segítő munkánk minőségét és elérhetőségét.
 • A közösség tagjaként marketinges támogatást is kapsz. Használhatod az Auvo hivatalos logót, képeket, marketing tartalmakat, kész közösségi média képeket, stb..
 • Rendelhetsz Auvo marketinges segédeszközöket, márkanévvel ellátott egyenruhát, takarót, táskát és egyéb kellékeket is.

Mennyibe kerül a szakmai képzés?

AUVO® KEZELŐ KÉPZÉS

A legelső magyarországi Auvo Nemzetközi Szakképzésre kiemelt kedvezményes lehetőség keretében tudsz most csatlakozni!

1500 EUR

helyett

MOST

900 EUR
+ 27% Áfa = 1143 EUR

Az AUVO® kezelő nemzetközi szakképzés 2024. március 14-én indul, és június elejére már a kezedben is tarthatod a tanúsítványodat!

A felvételi eljárás megkezdéséhez:

(Ha szeretnél részletfizetést választani, a regisztrációs űrlapon jelöld be ezt az opciót.)

  0  5
NAP
:
 
  0  7
ÓRA
:
 
  4  7
PERC
:
 
  0  1
MÁSODPERC

You missed out!

A regisztráció március 12-én éjfélkor zárul

Mennyi idő alatt térül meg neked ez a szakmai képzés?

Közvetlenül az kezelő képzés elvégzése után kereskedelmi forgalomban is végezhetsz AUVO® kezeléseket.

A kezelés nemzetközileg ajánlott standardizált nemzetközi díjazása 40 EUR.

Így mintegy 25 ügyfél kezeléssel fedezheted az Auvo szakképzés díját!

Gyakori kérdések

Milyen létszámmal indul a szakmai képzés?

Mi a felvételi eljárás menete?

Milyen oklevelet ad a képzés?

Milyen időpontokban kell személyesen megjelennem a képzésen?

Milyen pénznemben tudok fizetni?

Szerzői jogok és védjegyjogok

Az Auvo® nemzetközileg bejegyzett védjegy. Felügyeljük a védjegy és az oktatási szerzői jogok használatát. Szigorúan tilos az Auvo® kereskedelmi forgalomba hozatala az Auvo kezelő szakképzés befejezése előtt. Az Auvo védjegy használatára és az Auvo kezelések kereskedelmi célú végzésére csak az Auvo kezelő tanúsítvány kézhezvétele után lehet engedélyt szerezni. A szerzői jogi törvények értelmében szigorúan tilos a kezelési vagy tanfolyami anyagok részleges másolása, például kamerával történő filmezés vagy szöveges fájlok megosztása. A kezelés vagy annak részeinek másolása, például saját, zenével integrált érintésterápia kidolgozása tilos és védjegysértés. Mindazok, akik részt vettek a képzésen, vállalják, hogy nem másolják más néven a módszert hasonló módon.

© minden jog fenntartva Auvomethod.com

>