Autoimmun Spektrum Állapotfelmérés

AUTOIMMUN MINITRÉNING

flash

Az autoimmun betegségek nem egyik napról a másikra alakulnak ki.
A dolgok hátterében minden esetben krónikus, rejtett gyulladás húzódik meg, ami évekig károsítja a szöveteket, jóval a tünetek megjelenése előtt.

Ezért született meg az a kifejezés, hogy AUTOIMMUN SPEKTRUM, ami a krónikus gyulladásos folyamatok meghatározására használatos skálát fejezi ki.

A skála egyik végén a még teljesen láthatatlan, de már bizonyos tüneteket produkáló állapotok, a másik végén pedig az életminőséget súlyosan károsító, már betegségként diagnosztizált autoimmun állapotok vannak.

nyil

Honnan tudhatod, hogy érintett vagy ebben?

to do list

Nincs más dolgod, mint kitölteni ezt a kérdőívet, és egy perc múlva már a kezedben is tarthatod a választ!
Ne aggódj, ha rajta vagy a spektrumon, akkor megkapod tőlem a megoldással kapcsolatos teendőidet is teljesen ingyen, egy minitréning formájában!

Végezd el az állapotfelmérést és az ingyenes minitréninget!

Tudnod kell, hogy a krónikus gyulladás olyan, mint egy alacsony lángon, folyamatosan égő tűz a testünkben.

Gondolj egy kandallóban égő tűzre, ami melegen tarja a házadat. Ez egy jó, meleget adó forrás, de csak akkor, ha a tűz valóban csak a kandallóban marad.

Ha az égő parázs kihullik a szobádba és elteríti az egész nappalidat, akkor a parázsló tűz is hatalmas károkat okoz és akár leégetheti a házad szerkezeti elemeit is. Ugyanígy van ezzel a szervezeted is.

 

 

haz
dekoracio

Szükségünk van a gyulladásokra, mert ennek köszönhetjük, hogy a testünk távol tartja az idegen betolakodókat, és ha baj van, a gyulladások tisztítják és gyógyítják a szervezetünket.  De amikor a gyulladás elfajul, akkor az a tested szerkezeti elemeiben is kárt tehet, ugyanúgy mint a nappalidba kiömlő parázs.

Te is kárt teszel a saját tested szerkezeti elemeiben, a saját szöveteidben?

Az autoimmun öntámadás lehet, hogy nem okoz különösebben komoly tüneteket, csupán olyan kellemetlenségeket, mint a

  • Hízás
  • Bőrproblémák; ekcéma, akne
  • Krónikus fáradtság
  • Alvásproblémák
  • Emésztőrendszeri problémák
  • Allergiák, asztma

dekoracio
dekoracio

Ezeket a tüneteket hajlamosak a krónikus stressz számlájára írni, és bár minden krónikus állapotot kialakulásában valóban nagy szerepe van a stressznek, az olyan általános jótanácsok, mint a ’le kéne fogyni’, vagy ’el kellene utazni pihenni’, vagy ’diétázni kéne’ vajmi keveset segítenek.

De akkor mit is lehet tenni?

Mit is tehetsz valójában az ilyen lappangó kellemetlen tüneteket, vagy akár nevesített autoimmun betegségeket okozó krónikus gyulladásos folyamatok visszafordításáért?

Nagyon sok természetes módszer létezik a krónikus gyulladások leküzdésére, de van 5 kritikus terület, amelyről nem szabad megfeleldkeznünk!

dekoracio

Jelentkezz az állapotfelmérésre és az ingyenes autoimmun minitréningre!

decoracio

Regisztrálj ingyenesen az autoimmun spektrum állapotfelmérésre, aminek az eredményéből azonnal megtudhatod, hogy milyen mértékben vagy érintett a krónikus gyulladások okozta autoimmun önpusztító folyamatokban.
Ha az állapotfelmérés eredménye azt mutatja, hogy rajta vagy a spektrumon, akkor megmutatom neked azt az 5 működőképes stratégiát, amivel azonnal nekiláthatsz, hogy visszafordítsd ezt a folyamatot!
Az ingyenes minitréning segítségével és a stratégiák alkalmazásával máris jobban érezheted magad!

Ezen az oldalon, Az Autoimmun Állapotfelmérésben illetve az Autoimmun Minitréningben átadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot.
A feltüntetett információkat mindenki a saját felelősségére használja.
A jelentkezéssel a résztvevő elismeri és elfogadja az alábbi együttműködési feltételeket.
Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a tréningen résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és a tréningprogram szerzőjének egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel.
Az állapotfelmérés és tréning előadója Kokavecz N Katalin semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazását illetően.
A felmérés és a tréningek szerzője orvosilag nem képzett. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben sem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat!
Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

>