Autoimmun Sorsfordító Program


5 pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására

Autoimmun Sorsfordító Program


5 pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására

HOGYAN SEGÍTHET NEKED EZ A KÖNYV?

Ha krónikus gyulladásos tünetekkel küzdesz - az ízületi gyulladásoktól kezdve az asztmán, az ekcémákon, a szív- és érrendszeri betegségeken át az autoimmun betegségekig -, akkor ez a könyv Neked szól. A könyvben megmutatom, hogy mi okozza a sokszor rejtélyesnek, misztikusnak látszó tüneteket, és - saját példámon keresztül szemléltetve - azt is elárulom, hogy a valódi okokat felderítve, azokat megcélozva hogyan kerülhet a Te szervezeted is újra egyensúlyba.

Kokavecz Katalin

Vásárold meg a könyvet és legyen Tiéd a 15.000 Ft értékű MEGVALÓSÍTÓ BÓNUSZ gyűjtemény ajándékba!

VIDEÓ KURZUS

V.Á.L.T.S.® ÉTRENDI ALAPOZÓ videótréning, amiből megtudhatod:

  • Milyen az élet a kenyér nélkül, és hogyan éld túl… 
  • Hogyan NE legyél éhes, amikor belekezdesz - legyen szó az Autoimmun étrendről vagy bármi másról
  • Hogyan NE unj rá éshogyan ne hagyd a fenébe az egészet pár nap után
  • Hogyan kerülj el olyan tipikus hibákat, amibe az emberek többsége beleesik az életmódváltásnál

MINTA ÉTRENDI ISNPIRÁCIÓ

Egy teljes napi minta étrend 5 étkezéssel, képekkel és leírásokkal, receptekkel, minta bevásárló listával. Ízletes és gyakorlatias inspirációk a V.Á.L.T.S.® Autoimmun étrend menüivel. 

RECEPTGYŰJTEMÉNY

egészséges, gyógyító receptek, közel 10 évnyi bőséges gyűjtemény az Autoimmun sorsfordító program könyv elveinek megfelelő alapanyagokból.

ÁLLAPOT NYOMONKÖVETÉSI FELMÉRÉS

aminek a segítségével el tudod helyezni magadat az autoimmun spektrum térképen, és ellenőrizni tudod a haladásodat a program elveinek megvalósítása során.

ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ ÚTMUTATÓ

az Autoimmun sorsfordító program kiegészítéséhez. Ismerd meg, hogyan alkalmazd őket és milyen kiegészítő segítséget nyújthatnak neked az utadon.

BESZERZÉSI FORRÁSOK LELŐHELYEI

ahonnan a VÁLTS® Közösség ajánlásaiból megtudhatod, honnan vásárolj, milyen lelőhelyet keress, ami megfelel a könyv szerinti kritériumoknak.

SORSFORDÍTÓ SEGÉDLET

és gyakorlat, amelyet könnyedén beilleszthetsz a mindennapjaidba!


Így tudod megvásárolni a könyvet, és megszerezni a hozzá tartozó bónuszokat!

Vásárold meg a példányodat alább, majd a bónuszok eléréséhez add meg a vásárlási számla számot, amelyet a megrendelés visszaigazolásával kaptál.

1

Vásárold meg a könyvet az alábbi gombra kattintva:

2

Add meg az adataidat a bónuszok eléréséhez

Az "'Autoimmun Sorsfordító Program könyv Bónusz tartalmainak letöltése" része a MED Központ hírlevélsorozataként szolgáltatott kommunikációs folyamatnak, melyre a "Kérem a Bónuszokat!" gombra történő kattintással tudsz feliratkozni, és ezzel kifejezett hozzájárulásodat adni ahhoz, hogy a MED Központ kezelje az adatiadat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. Feliratkozás után bármikor lehetőséged van a hírlevélről leiratkozni a levelek alján található "Leiratkozom" linkre kattintva.


Mit mondanak mások a könyvről?

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

„Ez a könyv biblia mindenki számára, aki ma akármilyen autoimmun betegségben szenved, és segíteni szeretné magát abban, hogy teljesebb életet éljen.”

Dr. Benkő Éva
orvos, akupunktőr

„Egyre nagyobb teret nyernek azok a hiánypótló, »alulról jövő« kezdeményezések, amelyek a korábban gyógyíthatatlannak tartott betegségekben reményt, kiutat, akár teljes tünetmentességet is hozhatnak a rászorulóknak. Kokavecz Kata - saját gyógyulása nyomán - könyvében utat mutat a személyes felelősségvállalás iránt elkötelezett betegeknek. Népegészségügyi szempontból mindannyiunk közös érdeke, hogy az új lehetőségeket az akadémikus orvoslás integrálni tudja standard eredményeibe.”

Pongor-Juhász Attila
a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó alapító-tulajdonosa

„Kokavecz Katára nagyon büszke vagyok! Egyrészt azért, mert hashimotósként olyan tudásanyagot ad át nekem magyarul, amit eddig csak angolul érhettem el, másrészt pedig azért, mivel olyan hitelesen, saját példáival alátámasztva segít nekem életmódot változtatni, ahogyan nem hittem, hogy valaki idehaza segíteni tud. Először személyes sorscsapásként gondoltam az autoimmun betegségemre, de Katának köszönhetően már reménnyel telve dolgozom magamon. Ha neki sikerült, akkor nekem is fog!”

Balog Violetta

“Ajánlom a könyvet mindenkinek, akik hozzám hasonlóan autoimmun vagy más gyulladásos betegségben szenvednek, kiutat keresnek, és hajlandóak változtatni életmódjukon a gyógyulás érdekében. Ebben a könyvben a szerző nem csak a számos kiváló tanítótól szerzett tudását, hanem az évek során összegyűjtött tapasztalatait adja át. Olvasás közben átragad rád a lelkesedése, és az a kulcsfontosságú szemléletmód is, hogy az irányítás a Te kezedben van.”

Lipták Nóra
diétás tanfolyamvezető, Diéták & Álmok

“Ha Neked is autoimmun betegséged van, vagy pusztán felismerted, hogy a szervezeted és immunrendszered egészséges működéséhez szükség van arra, hogy az emésztőrendszerednek, bélrendszerednek válogatottan jó minőségű táplálékot biztosíts, akkor ez a könyv pont Neked szól. Kata története azért is hiteles, mert tényleg minden nap tesz azért, hogy tünetmentes legyen, és a szervezet működésére egészében tekint, amit befolyásol a táplálkozásunkon túl a lelki állapotunk, a környezetünk által bennünket ért hatások és fizikai aktivitásunk is.”

Farkas Viktória (Kicsi Vú)
Az 5 elem konyha szakértője

“Kata könyvében a holisztikus szemlélet fogott meg a legjobban. Nem elégszik meg a táplálkozás megváltoztatásával, hanem rendszerszintű megújulásra biztatja az olvasóit. Hiszen az egészségünk ugyanúgy függ az alvásunktól, az aktivitásunktól, az érzelmi-mentális terheinktől és a személyes környezetünktől, mint az étrendünktől.”


A SZERZŐRŐL

Kokavecz Katalin
Kokavecz N Katalin

MSc, FDN-P, AFDNP member

Az Autoimmun sorsfordító program és
V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódprogram szerzője
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódmentor felnőttképzés vezetője

„A könyv szerzőjénél autoimmun pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg. Elindult a hagyományos kezelés útján, ami nem volt kielégítő számára. Keresgélt, majd rátalált az új útra, és kezébe vette sorsa irányítását. A megfelelő étrend kialakítása és az életmódváltás hatására állapota napról napra javult, a pajzsmirigy ellenes ellenanyagok szintje fokozatosan normalizálódott. Ennek ellenére nem elégedett meg a puszta tényekkel, tovább képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új »hungarikumot«, a V.Á.L.T.S.® 5 pontos egészségjavító programját.

Katalin módszere nem csupán az autoimmun pajzsmirigybetegek segítésére alkalmas, hanem az összes többi autoimmun betegség megszelídítésére is, hiszen az alapproblémák valahol a háttérben ugyanazon tőről fakadnak. Kitartó rendszerességgel végzett céltudatos étkezéssel, életmódváltással az eredendően progresszív, egyre több gondot okozó, és egyre több szervrendszert érintő kórképet meg lehet szelídíteni: a szervek elleni agresszió csökkenthető, ezáltal a progresszió leállítható, sőt meg is fordítható.

Ez minden krónikus »gyógyíthatatlannak« mondott autoimmun beteg álma. Íme, a megvalósult álom. Ha autoimmun beteg, kövesse Katalint és módszerét a tünetmentességhez vezető úton! A könyvet melegen ajánlom azon kollégáimnak is, akik autoimmun betegek gondozásával foglalkoznak.”

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

Akár azért olvasod ezt a könyvet, mert magad is érintett vagy egy (esetleg több) autoimmun betegségben, akár azért, mert valamelyik közvetlen családtagod, gyermeked, párod vagy ismerősöd érintett benne, és segíteni akarsz rajtuk, vagy egyszerűen egészségtudatosan élsz, szeretnéd elkerülni a krónikus gyulladásos állapotokat, és hosszú távon megtartani vitalitásodat, jó helyen jársz!

Kerülj egyensúlyba!  V.Á.L.T.S.®, és legyél követendő példa a Téged körülvevő emberek számára!

NÉZZ BELE A KÖNYVEMBE!

Autoimmun Sorsfordító Program könyv

(Nyomtatott könyv)


 Bruttó ár: 

7.990 Ft/db

Megrendelés menete
1. lépés

Kattints a Megrendelem gombra

A megjelenő űrlapon állítsd be a megrendelni kívánt darabszámot. Töltsd ki a számlázási adatokat. 

2. lépés

Legyen tiéd egy V.Á.L.T.S.® Napló is!

Most lehetőséged van az Autoimmun Sorsfordító Program könyv mellé egy V.Á.L.T.S.®

Naplót is rendelni, így egy csomagban érkeznek hozzád a kiadványok. 

3. lépés

Véglegesítsd megrendelésed

Ha minden szükséges információt megadtál az űrlapon, nincs más dolgod, mint a megrendelésed kiegyenlítésével véglegesítened megrendelésed bankkártyával.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

A weboldalon a kártyás fizetést a Simple online fizetési rendszer bonyolítja.
A Simple online fizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.
Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a fizetést előkészítő űrlapról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett, biztonságos internetes oldal.
További információk: https://simplepay.hu/vasarloknak/

 

Hogyan kapom meg a megrendelt könyvemet?

Megrendelésedet az MPL futárszolgálat szállítja házhoz 2-3 munkanapon belül.
A megrendeléseket a Complexpress Kft. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.) és a Magyar Posta Zrt. MPL Üzleti Divízió csomagszállító cég teljesíti Magyarország határain belül.
A kiszállítás során 1 db Autoimmun Sorsfordító Program könyvet fogsz kapni. A bónusz tartalmakat ezen az oldalon tudod igényelni az adataid megadásával. 

 

Meg tudom rendelni a könyvet Magyarország határain túl is?

Igen, szállítunk külföldre is.

Országhatáron túli szállítás esetén az alábbi kiszállítási díjak érvényesek :

1. zóna (Románia, Ausztria, Németország) : 4250 Ft 

2. zóna (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Egyesült Királyság, Olaszország, Dánia, Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Hollandia): 7100 Ft

3. zóna (Svédország, Bulgária, Portugália): 8590 Ft

Egyéb ország esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címen.

Más kérdésed van?

Ha bármi kérdésed van a rendeléseddel kapcsolatban, amire nem kaptad meg itt az oldalon a választ, akkor kérlek írj nekem az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címre! Készséggel, 48 órán belül igyekszünk válaszolni minden e-mailre!

 
>