AUTOIMMUN SORSFORDÍTÓ PROGRAM – Nyári Könyvvásár

Nyári Könyvvásár

AUTOIMMUN SORSFORDÍTÓ PROGRAM

5 PILLÉRES MEGOLDÁSRENDSZER
KRÓNIKUS BETEGSÉGED VISSZAFORDÍTÁSÁRA


Nyári kedvezmény -25% minden könyvcsomagra!

MIT MONDANAK MÁSOK A KÖNYVRŐL?

„Ez a könyv biblia mindenki számára, aki ma akármilyen autoimmun betegségben szenved, és segíteni szeretné magát abban, hogy teljesebb életet éljen.”

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

„Egyre nagyobb teret nyernek azok a hiánypótló, »alulról jövő« kezdeményezések, amelyek a korábban gyógyíthatatlannak tartott betegségekben reményt, kiutat, akár teljes tünetmentességet is hozhatnak a rászorulóknak. Kokavecz Kata - saját gyógyulása nyomán - könyvében utat mutat a személyes felelősségvállalás iránt elkötelezett betegeknek. Népegészségügyi szempontból mindannyiunk közös érdeke, hogy az új lehetőségeket az akadémikus orvoslás integrálni tudja standard eredményeibe.”

Dr. Benkő Éva
orvos, akupunktőr

„Kokavecz Katára nagyon büszke vagyok! Egyrészt azért, mert hashimotósként olyan tudásanyagot ad át nekem magyarul, amit eddig csak angolul érhettem el, másrészt pedig azért, mivel olyan hitelesen, saját példáival alátámasztva segít nekem életmódot változtatni, ahogyan nem hittem, hogy valaki idehaza segíteni tud. Először személyes sorscsapásként gondoltam az autoimmun betegségemre, de Katának köszönhetően már reménnyel telve dolgozom magamon. Ha neki sikerült, akkor nekem is fog!”

Pongor-Juhász Attila
a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó alapító-tulajdonosa

“Ajánlom a könyvet mindenkinek, akik hozzám hasonlóan autoimmun vagy más gyulladásos betegségben szenvednek, kiutat keresnek, és hajlandóak változtatni életmódjukon a gyógyulás érdekében. Ebben a könyvben a szerző nem csak a számos kiváló tanítótól szerzett tudását, hanem az évek során összegyűjtött tapasztalatait adja át. Olvasás közben átragad rád a lelkesedése, és az a kulcsfontosságú szemléletmód is, hogy az irányítás a Te kezedben van.”

Balog Violetta

“Ha Neked is autoimmun betegséged van, vagy pusztán felismerted, hogy a szervezeted és immunrendszered egészséges működéséhez szükség van arra, hogy az emésztőrendszerednek, bélrendszerednek válogatottan jó minőségű táplálékot biztosíts, akkor ez a könyv pont Neked szól. Kata története azért is hiteles, mert tényleg minden nap tesz azért, hogy tünetmentes legyen, és a szervezet működésére egészében tekint, amit befolyásol a táplálkozásunkon túl a lelki állapotunk, a környezetünk által bennünket ért hatások és fizikai aktivitásunk is.”

Lipták Nóra
diétás tanfolyamvezető, Diéták & Álmok

“Kata könyvében a holisztikus szemlélet fogott meg a legjobban. Nem elégszik meg a táplálkozás megváltoztatásával, hanem rendszerszintű megújulásra biztatja az olvasóit. Hiszen az egészségünk ugyanúgy függ az alvásunktól, az aktivitásunktól, az érzelmi-mentális terheinktől és a személyes környezetünktől, mint az étrendünktől.”

Farkas Viktória (Kicsi Vú)
Az 5 elem konyha szakértője

HOGYAN SEGÍTHET NEKED EZ A KÖNYV?

Ha krónikus gyulladásos tünetekkel küzdesz - az ízületi gyulladásoktól kezdve az asztmán, az ekcémákon, a szív- és érrendszeri betegségeken át az autoimmun betegségekig -, akkor ez a könyv Neked szól. A könyvben megmutatom, hogy mi okozza a sokszor rejtélyesnek, misztikusnak látszó tüneteket, és - saját példámon keresztül szemléltetve - azt is elárulom, hogy a valódi okokat felderítve, azokat megcélozva hogyan kerülhet a Te szervezeted is újra egyensúlyba.

Akár azért olvasod ezt a könyvet, mert magad is érintett vagy egy (esetleg több) autoimmun betegségben, akár azért, mert valamelyik közvetlen családtagod, gyermeked, párod vagy ismerősöd érintett benne, és segíteni akarsz rajtuk, vagy egyszerűen egészségtudatosan élsz, szeretnéd elkerülni a krónikus gyulladásos állapotokat, és hosszú távon megtartani vitalitásodat, jó helyen jársz!

HOGYAN SEGÍTHET NEKED EZ A KÖNYV?
HOGYAN SEGÍTHET NEKED EZ A KÖNYV?

A könyvben szereplő információk birtokában, a felsorakoztatott tanácsok alkalmazásával képes leszel megváltoztatni az életedet, a gondolkodásodat és az egészségi állapotodat. Ha csatlakozol a missziómhoz, és egyetértesz azzal, hogy fordítsuk vissza a modern kor emberét sújtó civilizációs betegségek „járványát”, akkor kezdd Te is a változtatást saját magadon.

Kerülj egyensúlyba!  VÁLTS, és legyél követendő példa a Téged körülvevő emberek számára!

Nyári kedvezmény -25% minden könyvcsomagra!

Tulajdonképpen ez a könyv kincsesbánya, mert emlékeztet arra, miképp kéne élnünk, hogy egyáltalán egészségügyi problémáig el se jussunk, ha pedig már baj van, segít önmagunkon segíteni!
 Nem csupán leírja, mi miért történik, és mit kellene tenni, hogy jobb legyen, hanem a »hogyan«-t is átadja, amellyel visszafordítható a már meglévő, diagnosztizált betegség, de bármilyen krónikus probléma is (teljesen mindegy, mi a neve, mert a gyökérokok közösek), illetve megerősíthető és fenntartható az egészség is!

Bölkényi Éva

Szerintem ez a könyv abszolút hiánypótló! Nagyon kellett már ilyen részletes, szuper hasonlatokkal magyarázó, emellett pedig gyakorlatias olvasmány. Tetszik, hogy Kata a V.Á.L.T.S. program minden egyes elemére kellő hangsúlyt fektet, ugyanis tapasztalatból tudom, hogy milyen sokat számít a sok apró(nak tűnő) változtatás az életmódban. Én sokáig csak a táplálkozással és a mozgással foglalkoztam, de utólag visszagondolva látom, mennyire fontos volt, hogy fokozatosan beépítettem egyre többet a további területekről is. Az igazi változást nálam ez hozta meg, és ez a könyve újabb inspiráció, hogy tovább folytassam ezt az életmódot! Nagyon jót tett a külön támogatás a mentoring program során, ezért kifejezetten hálás vagyok, mert mindig segített továbbmenni, amikor kicsit elfogyott a lendületem. És nagyon jól vagyok, végre!

Marton-Tóth Eszter

Katalin személyében egy energiadús, kiegyensúlyozott, magával és a környezetével jóban lévő, és ezáltal rendkívül hiteles embert ismertem meg, aki nagyon lelkes és elkötelezett híve a témának. A könyvben saját és mások példáján keresztül igazán szemléletesen ábrázolja az autoimmunitással küzdők érzéseit, lelki és fizikai állapotát. Hogy kinek is ajánlanám? Bárkinek és mindenkinek, aki saját maga vagy családtagja, barátja vagy ismerőse által érintett, esetleg másoknak szeretne segíteni, vagy éppen egészséges, de követni szeretné az egészségfejlesztés legújabb vonulatait. Ne csak az »okos kütyük« és divat terén haladjunk a korral! Kövessük azt a legújabb kutatások által kialakított egészségfejlesztési modellt is, amit ez a könyv szisztematikusan, rendszerezve kínál. Igazi szamárvezető a nehéz és göröngyös út során. Hogy melyik irányzat a jó, azt senki nem tudja, de ez a könyv nagyon sok ember számára jelenthet kivezető ösvényt, mert mire a végére ér az ember, megváltozik a gondolkodásmódja, ami a sikeres életmódváltás alapja. Szívből ajánlom!

Király Szilvia

A SZERZŐRŐL

Kokavecz N Katalin MSc, FDN-P
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Practitioner
The Wahls Protocol®  Practitioner

Az Autoimmun sorsfordító program
könyv és mentorprogram szerzője

„A könyv szerzőjénél autoimmun pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg. Elindult a hagyományos kezelés útján, ami nem volt kielégítő számára. Keresgélt, majd rátalált az új útra, és kezébe vette sorsa irányítását. A megfelelő étrend kialakítása és az életmódváltás hatására állapota napról napra javult, a pajzsmirigy ellenes ellenanyagok szintje fokozatosan normalizálódott. Ennek ellenére nem elégedett meg a puszta tényekkel, tovább képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új »hungarikumot«, a V.Á.L.T.S.​® 5 pontos egészségjavító programját.

Katalin módszere nem csupán az autoimmun pajzsmirigybetegek segítésére alkalmas, hanem az összes többi autoimmun betegség megszelídítésére is, hiszen az alapproblémák valahol a háttérben ugyanazon tőről fakadnak. Kitartó rendszerességgel végzett céltudatos étkezéssel, életmódváltással az eredendően progresszív, egyre több gondot okozó, és egyre több szervrendszert érintő kórképet meg lehet szelídíteni: a szervek elleni agresszió csökkenthető, ezáltal a progresszió leállítható, sőt meg is fordítható.

Ez minden krónikus »gyógyíthatatlannak« mondott autoimmun beteg álma. Íme, a megvalósult álom. Ha autoimmun beteg, kövesse Katalint és módszerét a tünetmentességhez vezető úton! A könyvet melegen ajánlom azon kollégáimnak is, akik autoimmun betegek gondozásával foglalkoznak.”

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY VÁLTS!

Válassz a könyvcsomagok közül!

1. Válaszd ki a könyvcsomagod 

2. Teljesítsd a megrendelést bankkártyával, átutalással, vagy fizess átvételkor a futárnak (500 Ft felár ellenében)

3. A könyv futárszolgálattal érkezik majd hozzád a megjelenéstől számított 2-3 munkanapon belül, a választott fizetési módtól függően

 

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY VÁLTS!

ÍME A RENDELHETŐ KÖNYVCSOMAGOK ÉS BÓNUSZOK

Most nyári kedvezménnyel -25% minden könyvcsomagra!

 

 

RECEPTGYŰJTEMÉNYES
KÖNYVCSOMAG

6.490 Ft

4.870 Ft

TARTALMA:

  • Autoimmun Sorsfordító Program könyv

PLUSZ BÓNUSZ:

  • Letölthető Autoimmun Receptkönyv

 

MENÜINSPIRÁCIÓS
KÖNYVCSOMAG

8.490 Ft

6.370 Ft

TARTALMA:

  • Autoimmun Sorsfordító Program könyv

PLUSZ BÓNUSZ:

  • Letölthető Autoimmun Receptkönyv
  • Letölthető 4 hetes Autoimmun Eliminációs Menüterv

 

 

 

SORSFORDÍTÓ
KÖNYVCSOMAG

14.490 Ft

10.870 Ft

TARTALMA:

  • Autoimmun Sorsfordító Program könyv

PLUSZ BÓNUSZ:

  • Letölthető Autoimmun Menü Inspirációk
  • Letölthető Autoimmun Receptgyűjtemny
  • Autoimmun Sorsfordító Nap – digitális felvétel

nyil

Bármelyik könyvcsomag megrendelése esetén 1 db Autoimmun Sorsfordító Program könyv kerül kiszállításra futárszolgálat által.

Az adott csomaghoz tartozó bónusz tartalmak elektronikus úton kerülnek kiküldésre.

NÉZZ BELE A KÖNYVEMBE!

 

 

 

nyil

Bármelyik könyvcsomag megrendelése esetén 1 db Autoimmun Sorsfordító Program könyv kerül kiszállításra futárszolgálat által.

Az adott csomaghoz tartozó bónusz tartalmak elektronikus úton kerülnek kiküldésre.

KÉRDÉSED MARADT?

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?

A weboldalon a kártyás fizetést a Simple online fizetési rendszer bonyolítja.
A Simple online fizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a fizetést előkészítő űrlapról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett, biztonságos internetes oldal.
További információk: https://simplepay.hu/vasarloknak/

HOGYAN KAPOM MEG A MEGRENDELT KÖNYVEMET?

Megrendelésedet az MPL futárszolgálat szállítja házhoz 2-3 munkanapon belül.
A megrendeléseket a Complexpress Kft. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.) és a Magyar Posta Zrt. MPL Üzleti Divízió csomagszállító cég teljesíti Magyarország határain belül.

A kiszállítás során 1 db Autoimmun Sorsfordító Program könyvet fogsz kapni. A bónusz tartalmakat e-mail-ben fogod megkapni.

FIZETHETEK BANKKÁRTYÁVAL A KÖNYV KISZÁLLÍTÁSAKOR?

Igen, van lehetőség a futárnak bankkártyával kifizetni kézbesítéskor. A bankkártyás fizetési lehetőség 98%-os az országban, egy-két kisebb településen nem elérhető a szolgáltatás.

A pontos településlistát ahol van lehetőség bankkártyával fizetni IDE KATTINTVA találod.

MEG TUDOM RENDELNI A KÖNYVET MAGYARORSZÁG HATÁRAIN TÚLRA IS?

Igen, szállítunk külföldre is.

Országhatáron túli szállítás esetén az alábbi kiszállítási díjak érvényesek :

1. zóna (Románia, Ausztria, Németország) : 4250 Ft

2. zóna (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Egyesült Királyság, Olaszország, Dánia, Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Hollandia): 7100 Ft

3. zóna (Svédország, Bulgária, Portugália): 8590 Ft

Egyéb ország esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címen.

MÁS KÉRDÉSED VAN?

Ha bármi kérdésed van a könyvcsomagokkal vagy bármi egyébbel kapcsolatban, amire nem kaptad meg itt az oldalon a választ, akkor kérlek írj nekem az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címre! Készséggel, 24 órán belül igyekszünk válaszolni minden e-mailre!

A feltüntetett árak Bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót.
Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a programban résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és a program szerzőjének egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel.
A program megalkotója Kokavecz N Katalin orvosilag nem képzett és semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazását illetően. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat!
Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

Adatkezelési tájékoztató

>