Megosztás:

Gyorsan változik a világ…

Te is érzed a káoszt…
A szorongást amiatt, ami történik…
A félelmet attól, hogy merre tartunk…
A kételyt, hogy milyen jövőt teremtünk…

A legtöbben annyira kimerültek, kiégettek és túlterheltek, hogy észre sem veszik, hogy régi túlélési mechanizmusokat alkalmaznak egy új, megváltozott világban.

Hiszek benne, hogy van pár alapvető készség, amire feltétlen szükséged van ebben az új világban. Nemcsak a túléléshez, de hosszú távon a virágzáshoz is.

Kövesd a belső bölcsességet

Ha körbenézel a világban, mit látsz? Egymásnak ellentmondó híreket, információkat. Egy idő után fogalmad sincs, mi az igazság. Van-e igazság.

Az új technológia, a mesterséges intelligencia jelentősen formálja a valóságunkat. A nézőpontjainkat. Nagyon könnyű “agymosottá” válni ebben a felgyorsult, technológiával teleszőtt világban. Ha nem tanulsz meg olyan technikákat, amivel le tudod csendesíteni az elmédet, és kapcsolódni a veled született belső bölcsességhez, akkor kívülről fogod megkapni, hogy miben higgy, hogyan gondolkodj, hogyan vélekedj a külső világ történéseiről. Irányítva leszel.

Meg kell tanulnod visszatérni a veled született alapvető igazságokhoz, a belső bölcsességhez, mert ez az, ami téged fog kivezetni a káoszból. Ami gyökeret tud ereszteni benned és megerősíteni a saját belső bölcsességedből eredendően, ebből táplálkozva és virággá fakadva.

És ez ott van benned. Mindenkiben ott lakozik, csak nem tanultuk meg használni. Vagyis inkább: elveszítettük a kapcsolatot vele. Újra meg kell tanulnod kapcsolatot létesíteni vele, hallgatni a hangjára, követni, bízni és hinni benne.

Tápláld a hangodat

Mindannyiunkban ott motoszkál az a belső hang, a saját belső bölcsességünk tiszta, igaz hangja. Az érzékszerveink azonban nem csak a káoszos külvilág impulzusai által, de azoktól a toxikus hatásoktól is elnyomottá válnak, amivel terheljük őket. A toxinokkal, amiket a táplálkozásunkból viszünk be, amikkel körbevesszük magunkat a mindennapjainkban a toxikus gondolatoktól kezdve a mérgező háztartási szerekig és egyebekig.

Meg kell tanulnunk olyan stratégiákat, amivel magunkat megtisztítva végre újra tisztán és élesen képesek leszünk meghallani a belső, bölcs hangot.

Hogy táplálni tudjuk azt a tiszta hangot, ami ki fog vezetni a fényre.

Gyógyítsd meg az idegrendszeredet

Olyan világban élünk, ahol folyamatosan harcolunk vagy menekülünk… És most nem (csak) az aktualitásokról beszélek. A 21. század embere a folyamatos idegrendszeri túlterheltség által benne ragad, és a szimpatikus idegrendszeri pályán üzemel. Ez a túlélést szolgálja, evolúciósan belénk táplálva. Ha vészhelyzet van, meg kell harcolnod vagy el kell menekülnöd. De ez nem tartható fenn a nap 24 órájában. Mégis ez az, amiben az emberek a mai világban üzemelnek. Kisülve, kiégve.

Márpedig egy kiégett ember mit érez? Káoszt. Szorongást. Félelmet. Kételyt.

Innen indítottam a mai mondanivalómat, és eljutottunk az ördögi körhöz… amiből ki kell tudnod törni, hogy eljuss a fényre az alagút végén!

Kövesd a belső bölcsességet, tápláld a hangodat, gyógyítsd meg az idegrendszeredet! 

Erre a 3 készségre biztosan szükséged lesz, hogy virágozni tudj a megváltozott világunkban.

Segítőd a sorsfordításban,
Katalin

Hasonló cikkek

>