2020. szeptember 20.

A Funkcionális Labor Állapotfelmérés esszenciája

Megosztás:

A héten tartottam a Funkcionális Labor Oknyomozás webináriumot, és Edina – aki az egyik esettanulmánya volt ennek a tanításnak – ezt írta, miután megismerte a saját Funkcionális Labor Állapotfelmérését:

“Köszönöm, igen érdekes összefüggéseket mutat, főleg a pajzsmirigy tekintetében, ami kevéssé tűnik “problémás” területnek, mint mondjuk az epe, vércukor, bélrendszeri funkció, amik mind megelőzik a pajzsmirigyet. Ebből is kiderült számomra, hogy mennyire fontos összefüggéseiben nézni a dolgokat, hiszen eddig szinte “csak” a pajzsmirigyre koncentráltam, mint minden tünetem okozója.”

Azért idéztem Edina szavait, mert nagyon szépen összefoglalja a Funkcionális Laboros Állapotfelmérés esszenciáját.

Az Oknyomozás webináriumon három esettanulmányon keresztül mutattam be részletesebben is ezeket az összefüggéseket, amikre Edina is utalt és sok mást is, a többiek esettanulmányából.

Független attól, hogy a te laborodról beszéltem vagy máséról, az említett két órás tananyag számodra is hordoz fontos információkat.

Ha te is szereted látni és érteni az összefüggéseket a dolgok hátterében, akkor érdemes lesz megnézned az Oknyomozás webináriumot, amíg még elérhető a felvétele ide kattintva.

Hasonló cikkek