Levendula limonádé

Frissítő, illatos levendula limonádé. A levendula ellazít, a limonádé felfrissít!

https://www.pinterest.com/pin/487022147191208524/

Print Recipe
Levendula limonádé
Fogás Italok
Konyha AIP, MED Protokoll
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Italok
Konyha AIP, MED Protokoll
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A fél liter vizet és a kókuszvirág cukrot egy serpenyőben közepes hőfokon forraljuk, kevergetjük amíg a kókuszvirág cukor elolvad.
  2. Vegyük le a tűzről és keverjük hozzá a mézet és a szárított levendulát.
  3. Fedjük le a keveréket kb. 15 percig, időnként kevergetve.
  4. Szűrjük le a keveréket.
  5. Egy nagy kancsóba öntsük össze a levendula keveréket, citromlevet és a vizet.
  6. Áztathatunk bele egy-egy szál levendulavirágot.
  7. Pihentessük legalább 2 órán át és tálaljuk jéggel és citromkarikákkal.
Megosztom ezt a tartalmat:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0