Édesburgonya pite

Ez az ízletes, könnyen elkészíthető pite a család kedvence lesz!

édesburgonya pite

Forrás:https://hu.pinterest.com/pin/369576713164284250/

Print Recipe
Édesburgonya pite
édesburgonya pite
Fogás Desszertek
Konyha MED Protokoll
Mennyiség
Hozzávalók
Tészta hozzávalók:
Töltelék hozzávalók:
Fogás Desszertek
Konyha MED Protokoll
Mennyiség
Hozzávalók
Tészta hozzávalók:
Töltelék hozzávalók:
édesburgonya pite
Elkészítés
  1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
  2. Helyezd a manióka lisztet, a kókuszlisztet és a sót egy robotgépbe, és néhány másodpercig keverd. Add hozzá a hideg kókuszolajat és vizet, és keverd addig, amíg a tészta összeáll. Kézzel formáld egy labdává. A tészta könnyen gyúrható legyen, de ne ragacsos. Ha úgy érzed, adj hozzá egy kicsit több lisztet vagy vizet.
  3. Tedd a tésztát két sütőpapír közé és egy sodrófával nyújtsd torta formájúra. Ne aggódj ha nem tökéletes a forma, vagy berepedezik a tészta.
  4. Óvatosan helyezd át a tésztát egy pités-formára és kézzel dolgozd el az oldalát. Használd a kezed, egyenletesen dolgozd el a tésztát a tortaforma minden oldalán. Helyezd a hűtőbe, és addig készítsd el a tölteléket.
  5. A töltelék elkészítéséhez helyezd az összes hozzávalót egy nagy teljesítményű keverő gépbe és keverd össze amíg sima és egyenletes lesz.
  6. Add hozzá a tölteléket a pitéhez, egy spatula segítségével dolgozd el a süti oldalán, tetején egyenletesen.
  7. Süsd 1 órán át, és tálalás előtt teljesen hűtsd le.
Megosztom ezt a tartalmat:
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0