Balzsamos Sült Répa

Ez az egyszerű, és mégis ízletes köret hamar a család kedvencévé válhat!

https://www.pinterest.com/pin/169588742196169537/

Print Recipe
Balzsamos Sült Répa
Fogás Köretek
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Köretek
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegítsük elő a sütőt 200 C fokra.
  2. A tepsit béleljük ki klórmentes sütőpapírral.
  3. Tisztítsuk meg a sárgarépákat.
  4. Egy kis üvegtálba keverjük össze a balzsamecetet, az olajat és a borsikafüvet.
  5. Ne használjunk aluminium vagy fém tálat, a savas összetevők miatt.
  6. Habverővel verjük fel, hogy tökéletes egyveleget kapjunk. Öntsük a balzsamos ecetet a sütőtálba helyezett répákra.
  7. 30-40 percig süssük attól függően, hogy puhán vagy ropogósabban szeretjük.
  8. Ha vastagabbak a répák, akár félbe is lehet vágni őket hosszában.
  9. Ha kész, vegyük ki a sütőből, tegyük tálba, hintsük meg durva sóval és petrezselyemmel.
Megosztom ezt a tartalmat:
Share on Facebook
Facebook
37Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0