okt


28

Azt szeretem a szezonalitásban, hogy így mindig változatosan tudok enni, soha nem lesz unalmas. Nyár végén már várom a tök- és a káposztaszezont. Ezeket igazán sokféleképpen el lehet készíteni.

jún


11

Még tart a spárgaszezon, használd ki a végéig! 😉 Főzz belőle krémlevest, készítsd el garnélával vagy csavard baconbe.

máj


21

Az igazi, meleg tavasz egyértelmű jele számomra, amikor a piacon és a zöldségeseknél megjelenik a spárga. Ha szemeztél már ezzel a zöldséggel, de nem igazán tudod, hogy mit készíts el belőle, akkor figyelj, mert a következő néhány receptben a spárga lesz a főszerepben. Készíthesz belőle olyan különlegességet, mint a garnéla spárgával, de baconbe csavarva gyors

ápr


09

A spenót szezonja áprilisban kezdődik és novemberig eltart, azonban a legízletesebb ilyenkor tavasszal, illetve ősszel. A spenótról lehet, hogy a klasszikus főzelék jut eszedbe, de számos más elkészítési mód létezik. Beleteheted spenótos-avokádós csirkeburgerbe, egytálételbe, zöldturmixba.