Adatkezelési Szabályzat

1. Az adatkezelő neve:
Kokavecz Corporation Kft.

2. Az adatkezelő címe:
1148 Budapest Csernyus u. 78/b

3. Adatkezelési nyilvántartási azonosítója:
NAIH-127740

4. Elérhetőség:
info@medkozpont.hu

5. Az adatkezelés megnevezése:
Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az internetes honlapon regisztrált 18. életévüket betöltött magán és üzleti felhasználók esetében.

6. Az adatkezelés jogalapja:
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

7. A kezelt adatok köre:
A felhasználó által kötelezően vagy önkéntesen megadott adatok: név, becenév, cégnév, cím, adószám, telefonszám, faxszám,facebook elérhetőség,weboldal címe.
A www.medkozpont.hu megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben  a felhasználó számítógépének beállításától függően  a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.

A hálózat világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi, azonosításra, illetve profil információk tárolására alkalmas  jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. A cookie-k használatát a felhasználó saját gépének Internet beállításai alatt korlátozhatja.

8. Az adatkezelés célja:
A felhasználó által kötelezően vagy önkéntesen megadott adatok, információk esetében az adatok kezelésének célja a hírlevél küldése.

9. Az adatkezelés időtartama:
A. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a medkozpont.hu weboldalnak. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor adatait a felhasználási feltételekben biztosított módon az adatkezelő azonnal törölheti.
B. A www.medkozpont.hu portál használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében a látogatástól számított legalább 1 évig tárolja a rendszer az adatokat.

10. A személyes adatok törlése:
A felhasználó a regisztrációját a leiratkozás funkcióval megszüntetheti.

11. Reklámok :
A www.medkozpont.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján felhasználóinak hírleveleket küldjön. Illetve a weboldalon reklámcélú hirdetéseket helyezzen el.

12. Adatfeldolgozó megnevezése:
Kokavecz Corporation Kft.

13. Adatfeldolgozás megnevezése:
A 7-es pontban szereplő adatokat tartalmazó rendszer (hardver és szoftver) üzemeltetését Dr. Kokaveczné Nagypál Katalin végzi.

14. Adatfeldolgozó címe:
1148 Budapest, Csernyus u. 78/b

15. Adatbiztonsági intézkedések:
A személyes adatokat a Magyarország területén a  Maxer Kft. szervertermében telepített, 24 órás őrzéssel védett, dedikált szervereken tároljuk.

16. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:
A www.medkozpont.hu fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

17. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@medkozpont.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett.

18. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségei:
A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az info@medkozpont.hu e-mail címen.